Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Segítség! Olyanokat kérdezek,...

Segítség! Olyanokat kérdezek, akik hisznek, vagy járatosak ebben (? )

Figyelt kérdés

Anyámnak sokáig azt hittük mellrákja van, de cisztás. Az orvos azt mondta, hogy nem rosszindulatú, és nem kell félni. Egyszer elmentem egy spirituális boltba, mire az ott dolgozó azt mondta, hogy jós, és hogy engem lát egyedül, magányosan. Egy kicsit megilyedtem, de szkeptikus maradtam. Azután felvettem egy kártyajóshoz (nem vett komolyan, csak 14 vagyok, aki azt mondta, hogy valakit lát meghalni a közelemből, méghozzá azt, akit én mindenkinél jobban szeretek. Szerintem az Édesanyám az. Ami meg feltette az i-re a pontot, az az volt, hogy a Apám húga is médiumnak vallja magát, és azt mndta nekem a kocsiban, hogy "még jó, hogy én lettem a keresztanyád, hidd el, jól végezem a dolgom. Ahogy csak tudom." Rákérdeztem, mit ért ezen, de azt mondta, hagyjuk.

Ti mit gondoltok? Félhetek?

2013. márc. 26. 22:43
1 2 3
 21/21 Feri8703 ***** válasza:

Olvasd el ezt az oldalt légyszives:

[link]

Tapasztalatból mondom,hogy működik.

2013. ápr. 7. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!