Segítség! Olyanokat kérdezek, akik hisznek, vagy járatosak ebben (? )
Anyámnak sokáig azt hittük mellrákja van, de cisztás. Az orvos azt mondta, hogy nem rosszindulatú, és nem kell félni. Egyszer elmentem egy spirituális boltba, mire az ott dolgozó azt mondta, hogy jós, és hogy engem lát egyedül, magányosan. Egy kicsit megilyedtem, de szkeptikus maradtam. Azután felvettem egy kártyajóshoz (nem vett komolyan, csak 14 vagyok, aki azt mondta, hogy valakit lát meghalni a közelemből, méghozzá azt, akit én mindenkinél jobban szeretek. Szerintem az Édesanyám az. Ami meg feltette az i-re a pontot, az az volt, hogy a Apám húga is médiumnak vallja magát, és azt mndta nekem a kocsiban, hogy "még jó, hogy én lettem a keresztanyád, hidd el, jól végezem a dolgom. Ahogy csak tudom." Rákérdeztem, mit ért ezen, de azt mondta, hagyjuk.
Ti mit gondoltok? Félhetek?
Jó, akkor válaszolok a még fel nem tett kérdésekre:
-Nem, nem használok semmiféle tudatmódosító szert
-Nem kamu a kérdés
-Nem, nem mostanában engedtek ki a pszichiátriából.
Kérlek segtsetek, mert komolyan félek emiatt. Én is szkeptikus vagyok én is, de ebben a rovatban vannak "hozzá értő" emberek is. Ezért kérlek titeket, hogy segítsetk. A nagybátyámnál is félre diagnosztizálták a rákot, és meghalt.
Azért ne vedd készpénznek,az én egyik ismerősömnek azt mondta egy jós,hogy nemsokára meghal a férje,na 22 éve azóta is együtt vagyunk.
Nekem az Elixír újság anno nagy "jósnője" azt jósolta,hogy velem nagyon,de nagyon sokáig nem fog semmi történni és nincs mit mondania.Na 1 éven belül megszületett a lányom,aki ugye a legtöbbet változtatott az életemen.
Na Isten ments ezektől a "nagy látóktól", továbbra is hiszek benne,hogy van,aki tud tényleg jósolni,de ritka képesség lehet.
Én magam egy kéretlen jóslat alapján már 25 éve halott vagyok.
Az borzasztó, ha az ember elveszti a szeretteit. Különösen fájdalmas, ha azt érzed, semmit nem tudsz tenni, csak nézed a szenvedését.
Sajnos sok olyan gazember van, aki üzletet épít erre. Csodás gyógymódokat kínál, megjövendöli a végkifejletet, ha meg már mindennek vége, akkor a szellemvilággal manipulál. És rengeteg pénzt lenyúlnak.
Nincs küldetéstudatom, de ezek a bűnözők azok, akik miatt sok kérdést nem hagyok itt válasz nélkül, mert ijesztő, amiket itt olvasni lehet.
Amiket leírtál, mindenre van lehetséges, egyszerű magyarázat.
A ciszták között vannak, amit békén lehet hagyni, mások rosszindulatúvá válhatnak. Több gyógymód is van. A daganatos betegségek közül ma már az emlőrák az egyik, amelyet jó eséllyel gyógyítani lehet.
Fel a fejjel, s gyógyuljon meg anyukád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!