Segítség! Olyanokat kérdezek, akik hisznek, vagy járatosak ebben (? )
Anyámnak sokáig azt hittük mellrákja van, de cisztás. Az orvos azt mondta, hogy nem rosszindulatú, és nem kell félni. Egyszer elmentem egy spirituális boltba, mire az ott dolgozó azt mondta, hogy jós, és hogy engem lát egyedül, magányosan. Egy kicsit megilyedtem, de szkeptikus maradtam. Azután felvettem egy kártyajóshoz (nem vett komolyan, csak 14 vagyok, aki azt mondta, hogy valakit lát meghalni a közelemből, méghozzá azt, akit én mindenkinél jobban szeretek. Szerintem az Édesanyám az. Ami meg feltette az i-re a pontot, az az volt, hogy a Apám húga is médiumnak vallja magát, és azt mndta nekem a kocsiban, hogy "még jó, hogy én lettem a keresztanyád, hidd el, jól végezem a dolgom. Ahogy csak tudom." Rákérdeztem, mit ért ezen, de azt mondta, hagyjuk.
Ti mit gondoltok? Félhetek?
Attól kéne félned, hogy ilyen környezetben lassan rád erőltetik, és még a végén el is hiszed, amit ezek a látók, meg jósok mondanak.
Én a helyedben eldönteném, ki uralja az életemet: ÉN vagy a sok jós, meg hasonló ámító, akik azzal takaróznak, hogy sok minden bejött.
Naja, bejött, nem jött be, bejött, nem jött be....
áz má mingyá káttű fijacskám, tessék engem komolyan vennyi!
Az első azt mondta, hogy mellrák, és van kb 3 éve
A második szerint semmi baja
A harmadik mondta a cisztákat, és hogy rosszindulatú
A negyedik meg azt mondta, hogy kisseb kezeléssel elmúlhatnak a jóindulatú daganatok
"-Nem, nem mostanában engedtek ki a pszichiátriából. "
Gondoltam is. Kell azért idő a visszaeséshez, meg nem vesszük be a gyógyszereket, stb.
sajnos ez az amire a legjobbn nem kívántam választ adni!
de sajnos mussszály! sajnos igaz, hogy vannak igazi jósok! nekem is vn egy ismerősöm! 2 éve összeismerkedtem a jelenlegi párommal! és annak idején még minden happy volt kértem egy szerelmi kötést a jós ismerősömtől! hát meg is lett az átka! 2 évvel később a mai napig napi szintén veszekedünk a párom folyton ki akar lépni a kapcsolatból nem jól érzi magát ebben pedig nyílván tudom én is, hogy nem illünk össze! amin csak lehet mindene össze veszünk! mikor elhatározzuk magunkat, hogy szakítunk nem telik bele 1 óra és már hívom telefonon, h béküljön ki vele és ne hagyjon el! a kötéssel csak rá tettem 10 lapáttal mert így nem tudom őt elengedni bárhogyan is szeretném!
Amire fel kellett volna figyelned, hogy a "jósok" vigyáznak rá, hogy hülye maradj.Sejtetnek,célozgatnak, megerősítik a misztikumot ami benned körüllengi a jóslás fogalmát.Ne felejtsd el, hogy ez benned van.Azt hitetik el veled , tudnak valamit pedig csak Te tudsz valamit amit ők meglovagolnak.
Jobbulást kívánok édesanyádnak!
A múltkor megfigyeltem,hogy a televíziós jósok mit művelnek,rendszeresen rákérdeznek az illető foglalkozására (pedig nekik ezt tudniuk kéne,ha már akkora nagy jósok,amint be akarják adni) és,ha a telefonáló vállalkozó!
akkor rögtön fel akarnak vele hívatni egy másik telefonszámot is,ha végeznek feltétlenül hívja fel,mert ott még többet tudnak mondani és sejtésem szerint az emeletdíj még nagyobb lehet ott.Ekkora csalást!
De ha az illető csak kisnyugdíjas,akkor nagyon rövid ideig szokott tartani a jóslás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!