Miért rémálmodok olyanokat hogy megcsalom a barátomat, hogyha szeretem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az utóbbi 2 hétben nagyon nem alszom jól, és 3 összefügő rémálmom is volt! Igaz a barátommal teljesen jól megvagyunk (kissebb természetes veszekedések) mégis állandóan olyan rémálmaim vannak, amiben megsalom őt, utána pedig magyarázkodok neki, persze álmomban. A legutolsó álmom arról szólt, hogy néger fiú lette, neki pedig barátnője volt, mível én meghaltam, de nem kérhettem arra hogy legyen meleg, és engem szeressen. Tudom beteg álmok, de valami jelentésük biztos van. Ha valaki valamit tud, kérem segítsen, mert mindkettőnknek rossz érzései vannak, hogy ezek mit jelenthetnek:/előre is köszönöm mindnkiinek.2013. febr. 24. 15:05
1/2 anonim válasza:
Na, ettől biztos én is "rémálmodok!" :D
2/2 anonim válasza:
nekem sok ilyen álmom volt már...:D
olyan, hogy csókolózom egy osztálytársammal, olyan, hogy a szájra puszi teljesen baráti dolog, és meg is teszem, olyan, hogy lefekszem olyan haverommal/ismerősömmel, aki be se jön... és mindeközben barátom van, és az álmomban is eszembe jut, hogy ezt nem kéne, ez megcsalás.
sztem hülyeségek egytől egyig, nem kell velük foglalkozni :) élvezd, hogy álmodban következmények nélkül bármit megtehetsz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!