Hisztek a jósnőkben? Hisztek abban hogy igazat mondanak?
Van, aki tényleg tud jósolni, van, aki nem. Szerintem nem hinni, vagy nem hinni kell benne, hanem kipróbálni és eldönteni. Csak sajnos, ha olyanhoz mész, aki valójában nem tud jósolni, akkor kidobott pénz, meg jókora csalódás... Nekem jó tapasztalatom volt egy Juhász Andrea nevű jósnővel. A Facebook-on meg tudod találni. ((Andrea Juhász Budapest)
De szerintem az az igazság, hogy nem egy fajta jövő létezik, hanem több elágazás is van. Tehát legfeljebb azt lehet sejteni, mi a legvalószínűbb, hogy bekövetkezik. Én magam a jósokhoz való járkálás helyett megtanultam a Lélekhang nevű igás módszert. Nem rég, ezért nincs sok tapasztalatom vele, de ami van, az kedvező. Itt pl. nem azt kérdezzük, hogy mi lesz, hanem így: "Benne van-e az élettervben...?" "Hány %-ban?" E szerint a módszer szerint, ami nincs benne az élettervben, az nem következhet be. Ami benne van, az nem biztos, hogy bekövetkezik, de a % megmutatja, mennyire valószínű. Szeretem ezt a módszert. Olyan, mintha egy bölcsebb barát tanácsokat adna...
A 3. hozzászólással értek egyet!
Valóban vannak olyan emberek, akiknek megadatik az a képesség, h a jövőbe lássanak, vagy inkább úgy fogalmaznék, h másokat segítsenek az életben!
De sajnos előfordulnak sarlatánok is! Nagyon sokan pl. az ember testbeszédéből nyerik az információkat az "áldozat" tudta nélkül.
A tv-s jóslásokról pedig no comment... Virtuális gerincműtét?? Ugyan már.....
Utolsó! hallottál már olyanról, hogy ezeket a képességeket nem lehet öncélúan felhasználni?
Ha létezik is, miért ettől teszed függővé? te csökött agyú :D
Mindenki ezzel a retek lottó ötössel van megáldva ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!