Olyan egyén, aki a horoszkóphoz hasonlóan olyan meggyőzően általánosságokban beszél, hogy elhiszed, hogy ő ezt előre tudta, pedig a te jóslatod kb. az összes létező emberre igaz lehetne + egy kis kérdezősködéssel te is tudnál bárkinek olyat jósolni, amire ő azt mondja, hogy ez igen, tényleg így van.
Ha valóban lehetne jósolni, akkor a jósnők lennének a legbefolyásosabb, leggazdagabb emberek a világon...
2012. ápr. 29. 13:55
2/12 anonim válasza:
En egynel voltam ketszer vagy haromszor, amit josolt tobb mint 90% a bejott. De csak utolag gondoltam ra vissza mindig es nem aszerint alakitottam az eletem amit o mondott. Nem azt mondom hogy minden josno hiteles de akinel en voltam, o tenyleg azt mondta ami aztan( evek mulva) tenyleg ugy tortent. O runakovekbol, tarot es franciakartyabol josolt nekem. Baratnom is nala volt, neki is bejott ugyanugy szinte minden.
2012. ápr. 29. 14:26
3/12 anonim válasza:
Második válaszoló:
Ki volt ez a jósnő? Hol van helyileg?
2012. ápr. 30. 10:17
4/12 sog válasza:
A jósnőkben hiszek, csak a jósnőknek nem.. :)
2012. ápr. 30. 14:14
5/12 anonim válasza:
Hát nem tudom attól függ milyen jós a nővérem mondjuk jósnő és általában bejön amit mondd tarotkártyából jósol.
2012. ápr. 30. 15:16
6/12 anonim válasza:
2. vagyok. Nyiregyhazan volt, de en kb 6 eve voltam nala utoljara, nem tudom azota ott laknak-e meg.
2012. ápr. 30. 19:08
7/12 anonim válasza:
egy jó jósnő a mai világban inkább képzetlen pszichológus, mint mágikus tehetséggel bíró alak.
A rossz meg.. azt szóba hozni sem érdemes.
2012. máj. 1. 17:49
8/12 LeGrady válasza:
Nehéz olyat találni akiben megbízhatsz, nincs nekik megfelelő ISO szabványuk.
Egyébiránt is a jóslat csupán egy jelenlegi állapotból mutató vektor, így sosem teljesen megbízható. Tehát vagy folyton hibáznak a jósok, és nincs szabad akarat, vagy a jósok helyesen látják a jövőt, de a szabad választásod ezt megváltoztatja.
Nem vészes megtanulni sem a Tarot-ot, sem a Ji-King-et például, és akkor magad intézed az egészet.
2012. máj. 4. 04:10
9/12 anonim válasza:
Én mintha láttam volna egyszer egy jósnőt, de nem hiszek bennük, szerintem nem léteznek.
2012. máj. 4. 13:40
10/12 anonim válasza:
én inkább a grafológust ajánlom, nem jövendő mondó, de rólad annál többet el tud mondani, és ez nem kamu szakma
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!