A jósnőm azt jósolta, hogy 10 év múlva világhíres strici leszek. Ti mennyire hisztek a jóslás hatalmában? Szerintetek erre mennyi az esély? 30. F
nekem azt mondta h világhíres reptoid gyilkos leszek
ennek mennyi lehet a valóságalapja?
Tudnodd kell, hogy az ember befolyasolhato, es eppen ezert valojaban tiltott a joslas, mivel itt mar egy masik szemelyiseg eletebe beleavatkozott a josnod, ehhez pedig joga nincsen, hiszen artalmas is lehet szamodra.
Jelenleg te egy nyugodt, normalis eletet elsz, es talan soha nem fordult meg a fejedben az, hogy "stici" legy, lanyokat arulj, viszont most a josno megemlitett neked egy lehetoseget, hiszen vilaghirusegrol beszelt, ami mar csabito lehet szamodra, es itt artott neked, es te is onmagadnak, ha ezt nem fogod kitorolni a fejedbol!
én meg ugy tudom 3-4 hónapot látnak előre..
a másik meg h a prostitució legális,akkor kit akarsz futtatni?másik meg az hogy egy strici nem henceg ha futtat.
magyarul átvertek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!