Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hisztek a jósnőkben a mágiában...

Hisztek a jósnőkben a mágiában, átkok, rontás rátét és levétel?

Figyelt kérdés
Hiszitek, hogy vannak olyan emberek akik előre megmondja mik történhetnek, érzik a rosszat, képesek levenni a rontást, és onnantól jobbra fordul az élete akinek segített?
2010. szept. 21. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen hiszek bennük, hisz ezek az emberek léteznek, és zseniális üzletemberek, rétorok, szerencsejátékosok és szélhámosok, ugyanis képesek arra, hogy pusztán szavakkal nem létező dolgokat elhitessenek más emberekkel, majd ezen meggazdagodjanak. A kaszinózás, a prostitúció és a tőzsdézés mellett egy másik olyan munka, amire azt kell, hogy mondjam, hogy a világ legkifizetődőbb munkája.
2010. szept. 21. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Mindig eltek es voltak olyan emberek, Akiket javasasszonynak, vagy gyogyitoknak neveztek es azert, mert "valamit" tudtak es emiatt kulonlegesek voltak es gyogyitottak is!

Voltak a "halott latok" pl., elt egy asszony Putnokon es ott az En szuleim is voltak, igy tudom azt, hogy ott tortent egy eset, ami igen bizonyitotta azt,hogy az az

asszony tehetseges volt es nem becsapta az embereket.

Ezek annak idejen nem penzert tevekenykedtek es nem uzerkertek ezzel, mivel erre tettek fel az eletuket, es ennek eltek.

Most is ismerek olyan "gyogyitokat",Akik nem penzert dolgoznak es segitenek az embereknek,

de ezek az emberek nem josolnak.

Elfogadom a letezesuket es a tudasukat!

2010. szept. 21. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én nem, amúgy jártam már náluk kíváncsiságból, nagy nulla.
2010. szept. 22. 00:48
 4/8 anonim ***** válasza:

00:48

Ahol Te jartal az valoszinuleg, hogy nem tudott segiteni, de En azert nem itelkeznek igy,

mivel szerintem vannak tehetsegek, Akiknek valoban megvan a tudasuk,

es persze vannak olyanok is, Akik mondjak,hogy segitenek es tudnak, es megkerik az arat is rendesen,

de az eredmeny az nulla, mint Te is tapasztaltad.

2010. szept. 22. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
többnél is voltam, csak mert akkoriban volt pénzem, és érdekelt, hogy tudnak-e valamit. aztán eltelt pár év, és semmiben se lett igazuk. ennyi. :)
2010. szept. 22. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Abban hiszek, hogy van reinkarnáció, ami alatt mi magunknak alakítjuk a sorsunkat, ami átvezet a következő életünkbe is (karma). Abban viszont nem hiszek, hogy valaki rontást tudna ránk rakni. A rontást mi adjuk saját magunkkal a tetteinkkel.
2010. szept. 23. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:
természetesen vannak ilyenek, de a tévés, rádiós, újságos, és általában a magukat hirdető fajta csak tehetséges csalók pénzéhes gyülekezeteként jellemezhető. Nem értenek a miszticizmushoz
2010. szept. 23. 08:46
 8/8 anonim válasza:
Nem
2010. szept. 23. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!