Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szkeptikus vagyok. Valaki meg...

Szkeptikus vagyok. Valaki meg tudna győzni arról, hogy egyes jóslatok bejönnek?

Figyelt kérdés
Várom az érveket és a tapasztalatokat,valamint próbából vetne nekem valaki kártyát?
2013. jan. 31. 16:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A helyzet, hogy nem jönnek be... tényleg, jól hiszed.
2013. jan. 31. 17:47
 2/16 anonim ***** válasza:
nekem mindent elmondott a jósnő a jelenemről 2x is.... és amikor a jövöt mondta nem hittem neki, de amikor eltelt fél év és az az esmény megtörtént akk esett le, h basszus ezt megmondta! Példa: a családban baba fog születni. Nem neked, de közeli hozzátartozonak. Nos aki ebben a korban volt az 2 rokon, egyiknek nem volt párja, másiknak igen, viszont évekkel előtt megmondta az orvos h nem lehet gyereke... mondtam is a jósnőnek h ááá nincs senki akinek aktuális lenne a baba téma... eltelt fél év, kaptam a telefont h baba lesz (attól a személytől akinek nem lehetett babája :))
2013. jan. 31. 18:06
 3/16 Imperator2001 válasza:
Nem tudlak, mert szerintem se jönnek be a jóslatok (véletlen egybeesés ha még is :D) Mert jósolni én is tudok :D Pl.: Holnap is kék lesz az ég ha pontban 10 óra lesz vagy meg fogod nézni ezt az oldalt mert válaszolt valaki XDDDDDDd (XDD)
2013. jan. 31. 19:52
 4/16 anonim ***** válasza:

A nagy számok törvénye alapján bejönnek a jóslatok. Tehát ha 100x jósolok egymás után, elég nagy az esélye annak, hogy valami be fog jönni abból, amit elmondtam.

De ez ugye nem jóslás...

2013. jan. 31. 21:06
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

a tévés/netes jóslások nem "működnek"

a jósláshoz kell a személyes energia+nem egy gép fog jósolni

én régen jósoltam magamnak kártyából,azok mind bejöttek amiket a lapok mutattak

2013. jan. 31. 22:17
 6/16 anonim ***** válasza:
én ingával jósoltam magamnak, az is mind bejött
2013. febr. 1. 09:03
 7/16 Antimod ***** válasza:

Nem könnyű téma, mert létezik ugye a szabad akarat.

Ha a jóslást készpénznek veszed, akkor ugye a kettő ellentmond egymásnak. Azaz: hogyan lehetne szabad akaratod, ha valaki előre meg tudja mondani, hogy mi fog történni veled? Hogy lehet akkor hatásod a jövődre?

Úgy tudom, ebben a pillanatban is számos lehetséges jövőd van. A legtöbb ilyen tőled függ. Azt lehet kb. megmondani, ha továbbra is ezen a tudatszinten, pályán, elhatározáson stb. maradsz, mi vár rád. Ezt azonban bármikor felülírhatod. Természetesen léteznek előre meghatározott feladatok, de ezek nincsenek kőbe vésve: előbb-utóbb meg kell bírkóznod velük, de nem feltétlenül ugyanabban a formában vagy ugyanolyan körülmények között.

2013. febr. 1. 09:26
 8/16 anonim ***** válasza:

A jóslatok bizonyos okok miatt bejönnek. Ha valami idegen hülye jósol neked, az azért, mert ért hozzá, és olyat jósol, aminek nagy az esélye, valamiből kikövetkezteti. Volt itt a hozzászóló, aki mondta, hogy fél éven belül terhes lett valaki, pedig nem is volt rá esély. Hát dehogynem... Ketten is abban a korban voltak, az pedig, akinek elvileg nem lehetett babája, még próbálkozott is a teherbeeséssel. Ebből azonnal kitalálható, hogy valahogyan mégis teherbe esik, van, akinek nem megy elsőre, vagy mondjuk örökbefogad és lám, máris ott a baba.

Aki magának jósol, annak pedig a jóslat vagy már most az élete része, vagy azzá fog válni, mert aszerint gondolkodik. Én például éreztem, hogy valami nincs rendben velem egészségügyileg, és be is jött a jóslat... Ha ezt lehet annak nevezni, hiszen éreztem.

Amikor pedig barátnőre vágytam, megjósoltam magamnak, hogy lesz, pedig már egy ideje nem volt. Aztán másnap már úgy léptem ki az utcára, hogy márpediglen lesz, tettem is érte, és bumm, lett. Varázslat, jóslat...

Tehát csak a hülyék hiszik, hogy a jóslás varázslat. Egyszerűen a gondolatok játéka. Van, ami törvényszerűen bejön, vagy pont a jóslat miatt (ha azt mondják, megtalálod a szerelmet, akkor magabiztosabban és nyugodtabban lépsz ki az utcára, keresed azt, és jön is). Van, ami pedig a jelenlegi helyzetből egyszerűen kikövetkeztethető, csak valakinek jobb a rálátása a dolgokra, van, akinek kevésbé.

2013. febr. 1. 10:51
 9/16 A kérdező kommentje:
Gyereket én is tudok jósolni,egy tágabb családi kört nézve mindenhol születik.A halálesetekkel is ugyanez a helyzet.Meg van még egy csomó olyan dolog,ami szinte mindenkivel megesik.Hírt hall,útra megy,pletykáznak róla,lesz látogatója...
2013. febr. 4. 21:35
 10/16 anonim válasza:

Én nem rég beszéltem egy jósnővel.

Visszamenőleg is elmondott mindent az életemről, sőt a jelen helyzetemet is elmondta, de úgy hogy nem tudott rólam semmit.

Közölte velem, hogy 2013-ban szív problémák várnak rám, és igaza lett.

Megmondta,hogy baleset fog érni az év első felében, ez is bejött mert 4 napja törtem el a sípcsontomat, a párommal kapcsolatban is minden igaz lett.

Én hiszek benne, tervezem hogy újra érdeklődöm nála.

2013. febr. 7. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!