Szkeptikus vagyok, meg tudtok győzni?
Nos én nem hiszek a jóslásban, se a horoszkópban, de nem vagyok elzárkózó. Úgyhogy úgy gondoltam csinálok egy kis tesztet. Megadok magamról pár adatot, amit a tévés jósok is kérdezni szoktak, és próbáljatok jósolni nekem (akár kártyából, akár horoszkópból) Bármiről amiről akartok, anyagi helyzetről párkapcsolatról, stb...És utána kiírom, hogy mi volt az amit eltaláltatok. (ja igen a nagy általánosságokat hagyjuk, konkrétumra vagyok kíváncsi)Tényleg érdekel ez mennyire műsödik, úgyhogy várom a jelentkezőket.
Tehát én Nyilas vagyok, lány és 1989-ben születtem. A nevem pedig Nóra. Kell még valami????
Kedves Nóra! Anyagi helyzeteddel nem vagy elégedett, de ez javulni fog a jövőben. Hatalmas terveid vannak, amik megvalósítására hamarosan lehetőséged lesz. Egy utazás előtt állsz, ami meg fogja változtatni az életedet.
Az egészségedet illetően nem látok semmi veszélyt, bár az egészséges életmódra, a testmozgásra jobban oda kell figyelned.
Az év második felében felbukkan az életedben egy személy, aki nagy szerepet fog kapni a későbbiekben.
Mindez magyarul: Senki se elégedett az anyagi helyzetével,
de majd spórolsz, és lesz több. Nagy tervek. Hát persze, hiszen fiatal vagy, nyilván meg fog belőle valósulni valami.
Utazás: bármi lehet, például a Klauzál térre is BKV-val, állásinterjúra. Lám, az utazás máris megváltoztatja az életedet.
Egészség rendben, hát hogyne, ilyen fiatalon!
FElbukkanó személy aztán lehet bárki. Biztos fel fog bukkanni valaki, hiszen nem egy lakatlan szigeten élsz.
Látod, ilyen könnyű jósolni.
Kérdező, én szeptemberben születtem és 25 éves fiú vagyok és a nevem Márton - mi lenne, ha megadnád a telefonszámodat, hogy személyesen megbeszélhessük a jövőnket?????
Velem szemben nem biztos, hogy szkeptikusnak kellene lenned...
:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!