Szkeptikus vagyok, meg tudtok győzni?
Nos én nem hiszek a jóslásban, se a horoszkópban, de nem vagyok elzárkózó. Úgyhogy úgy gondoltam csinálok egy kis tesztet. Megadok magamról pár adatot, amit a tévés jósok is kérdezni szoktak, és próbáljatok jósolni nekem (akár kártyából, akár horoszkópból) Bármiről amiről akartok, anyagi helyzetről párkapcsolatról, stb...És utána kiírom, hogy mi volt az amit eltaláltatok. (ja igen a nagy általánosságokat hagyjuk, konkrétumra vagyok kíváncsi)Tényleg érdekel ez mennyire műsödik, úgyhogy várom a jelentkezőket.
Tehát én Nyilas vagyok, lány és 1989-ben születtem. A nevem pedig Nóra. Kell még valami????
Jaj nem kell félteni, nem sértődök meg. Igazából azért tettem fel egy kérdést, mert annyiszor olvastam, itt hogy "fúj fúj szkeptikusok, meg mert mi nem vagyunk nyitottak stb"
Én realista vagyok, ha nekem bárki bebizonyítja, hogy van ebben valami akkor elismerem, de érdekes módon eddig úgy veszem észre inkább humoros és szarkasztikus megszólalások jöttek. HÁT hova tűntek a nagy jósok hirtelen? XD XD XD
Pénz??? hehe na igen, a bankszámlaszámomból sokat ki lehet olvasni. XD XD XD
Ami a 16:26-ost illeti...igen én is így gondolom, hogy így működik ez az egész. XD XD XD Jól összefoglaltad a lényeget.
Ja igen az "ajánlattevőnek" üzenem....azt hiszem nem látom magad a jövődben :D
Ja és várom még az ötleteket, jóslásokat, eddig senki sem győzött meg :)
Ami születési helyem: Debrecen 1989.12.14 11 óra 14 (megkérdeztem édesanyám :)
Hát téged nem lehet meggyőzni semmiről, olyan konzervatív vagy, hogy az elképesztő. Ugyan akkor nagyon érzékeny .Szeretsz tudni minden titkot, de hogy neki fogj mélyebben bele ásni magadat, azt már nem akarod. Halak ascendesed van. Mi lenne, ha hagynának/felakarnál nőni? Az anyu vagy túl engedékeny, vagy nagyon behatárolja mozgás területedet. Na és miért ment annyira nehezen a tanulás? Érzelmileg kötődj a másik nemhez, nem csak testileg. Pedig fontos terület számodra a szerelem, szex. Barátaidat is meg kellene válogatnod. 4 éves kordban volt valami változás a családban? Apukád?. Az elhízás veszélye ott van a horoszkópodban. Mindig titokban voltál szerelmes és otthon hisztiztél, hogy nem jön össze?
Azt hiszem ennyi az összes tudásom, amit rád pazaroltam
utolso:
4 dolog ram igaz amit a kerdezonek irtal.
Pedig en 34 eves frfi vagyok.
a tudasod szemmel leathatoan nem "pazaroltad" max az idodet. Itt nincs semmiele tudas.
Csak maszatolas van, de az nagyon
de azon gondolkoztam, hogy azert en is pazarlok rad egy kicsit a "tudasombol" :)))))))))))))))))))))))))
na nezzuk mit irtal:
"Az anyu vagy túl engedékeny, vagy nagyon behatárolja mozgás területedet. "
Es nem lehet, hogy az anyja nagyon magas is es torpe is egyszemelyben???
"Na és miért ment annyira nehezen a tanulás?" :))) az a ritkabb, hogy gyerekkent konnyen megy a tanulas. Gratulalok ugyes olvasas:))
"Érzelmileg kötődj a másik nemhez, nem csak testileg. Pedig fontos terület számodra a szerelem, szex."
Fiatalon az embernek van ez is az is. Azt hiszi, hogy meghal ha nem lesz a masik az ove, vagy azt hiszi, hogy a szex eleg, mert megiscsak fiatalok vagyunk. Ujfent gratulalok az 50-50 % os megallapitashoz.
"Barátaidat is meg kellene válogatnod." Neked, nekem, odonkenek, beluskanak, jozsibacsinak nem kell megvalogatni a baratait ugye? :))
"4 éves kordban volt valami változás a családban? Apukád?." Igen, kiesett egy tejfoga. Gondolom, azert kerdojeles a mondatod, hogy azt mondhasd, jaaaaj en csak kerdeztem ha nem jon be. Es valami azt sugja nem fog behonni. De legkozelebb kerdezd azt, hogy 2 evesen milyen valtozas volt:))
"Az elhízás veszélye ott van a horoszkópodban." Ma amikor az elhizottak aranya jelentos minden joleti tarsadalomban( a nem harmadik vilagi lakosokrol beszlunk" azt megjosolni a horoszkopbol, hogy esetleg elhizik, hat ocsem nagy vagy nagyon nagy. en most megjosolom, hogy benne van a horoszkopodban, hogy van lakaskulcsod...
"Mindig titokban voltál szerelmes és otthon hisztiztél, hogy nem jön össze?" vagy bejon vagy nem mi?:)
1 forintot nem er a tudasod.
Nem vagyok ilyen igazi „jós”, de ismerek olyan embereket, akiknek valós megérzéseik és látomásaik vannak, és tényleg be is jönnek. Számtalanszor segített már embereken, akiket alig ismer, épphogy csak egyszer találkoztak.
De nem írom le, mert fölösleges. xD
Az tény, hogy nagyon sok kontár van, és nagyon jól bemutatták az előttem írók, hogy hogyan is „jósolnak”, de az igazi „jósok” (nem tudom máshogy mondani xD), nem ebből élnek, sőt, sokszor nem is kérnek érte pénzt, normális állásuk van, nem is gondolnád róla, hogy miket tud (az egyik tanárom ilyen, ő mesélte el mindezt, meg még egy csomó sztorit, ami vele történt)
A lényeg, hogy ha egy ilyen ember elolvasná a kérdésed, és tegyük fel, hogy valami betegséged van, ami miatt nemsoká meghalsz, akkor talán jön az illetőnek valami megérzése. De így, a „semmiért” soha nem fogsz kapni jóslatot.
Bosszantó, de ez van. xD
irj 1 (egy) ilyen jost, aki szerinted "megerez"
ha ilyen nics, akkor nem ervelsz, csak bufike van.
Biztos, hogy nem fogom ide leírni a nevét :D
Keress magadnak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!