Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mennyire hisztek a kártyajóslá...

Mennyire hisztek a kártyajóslásban? Voltatok már kártyajósnál, ha igen mennyire jöttek be a jóslatok? Milyen kártyá (k) ból jósolt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 08:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

utolsó előttit kérdezem. És arra emlékszel, meg tudod mondani, hogy miből jósoltak neked? Kártya esetleg valami más?

Köszi a választ.

2009. aug. 18. 16:33
 12/13 anonim válasza:

Hitetlenek! Egyéni szoc.probléma, ha ti nem hisztek benne! A kérdés szerintem azoknak szólt, akik hisznek. Ha nem hiszitek el, akkor miért foglalkoztok a kérdéssel?

A cigány kártyás válaszoló voltam egyébként.

2009. aug. 18. 19:24
 13/13 anonim válasza:

Nekem kb. 8 évvel ezelőtt jósolt egy nő magyar kártyából, és minden bejött, amit mondott! De olyanok is, amiket nem rólam mondott, tehát kizárt, h én alakítottam úgy. Pl.

Megmondta, h anyumnak lesz egy hosszabb kapcsolata (előtte 5 évig nem volt barátja) és fél éven belül lett, 4 évig voltak együtt.

Mondta, h egy hozzám közel álló nőnek vmi betegsége lesz, nem halálos, de kellemetlen, stb. Anyumnak 3 éve sklerozis multiplexe van.

Mondta, h másodjára fel fognak venni egyetemre és azt el fogom végezni 5 év alatt. Ezen felbátorodva egy kukkot sem tanultam, (de kajak!) és olyan fölénnyel bekerültem (és el is végeztem 5 év alatt).

Pasi téren szintén, megmondta, h nem az akkori barátom lesz a férjem, pedig már gyűrű volt az ujjamon! (És nem én szakítottam vele, sőt, mindent megtettem, h megmentsem a kapcsolatot.) Azt is mondta, h nem is a következő barátom lesz a férjem, és vele is szétmentünk 3 év után (éppen azért, mert nem tervezett semmi "komolyat", ő ugyebár ráér 50 évesen is nősülni és családot alapítani..) Szóval igazából ezek sem rajtam múltak.

Én hiszek benne. De sok a kókler az is biztos...

2010. máj. 25. 21:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!