Hogyan lehet elérni a gondolatolvasási tehetséget?
Figyelt kérdés
Elég sokan születnek olyan tehetséggel hogy tudnak mások gondolataiban olvasni, én nagyon jó vagyok a jóslásban, tudom magamnak nem szabad jósolni de amit saját magamnak jósoltam is bejött és a múltam is elárulta.amit másoknak jósoltam is mind bejött, és ha ránézek valakire általában megtudom állapítani mire gondol, csak ezt szeretném megtanulni, fejleszteni, hogyan bánjak evvel a képességgel. Lehet egoistának tűnök de ez néha zavaró tulajdonság és félelmetes, hogy nem tudok vele bánni.Valaki van még ilyen helyzetbe? Hogyan tanult meg vele élni?#jtz
2012. nov. 8. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!