Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ki miért jár jóshoz? Mit tud...

Ki miért jár jóshoz? Mit tud elérni egy jó jóslattal?

Figyelt kérdés
Elkerülhető-e egy katasztrófa, baleset, vagy egyéb? Ha igen, nem volt jó a jóslat?
2011. jan. 31. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Engem megmentett a földrengéstől.
2011. jan. 31. 16:27
 2/10 anonim válasza:
51%
A jóslás egy nagy kamu és nem ment meg téged semmitől,csak az isten ment meg ha úgy akarja..
2011. jan. 31. 16:36
 3/10 tucski ***** válasza:
34%
az isten nagyobb kamu :DD
2011. jan. 31. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egy jó asztrológus jóslataiban hinni tudnék.Előrejelzéseit úgy fogadnám,mint a közlekedési táblák jelzéseit a jövőre nézve.Tudom,hol kell megállnom,mikor számithatok akadályra,stb.Eszerint a jövő buktatói talán el is kerülhető.
2011. jan. 31. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Van nekem egy jósnéni rokonom, aki elárult egy s mást. Jóshoz a bizonytalan, tanácstalan emberek mennek, ha jó jóst fognak ki, ő segít rajtuk, a maga élettapasztalatával ad nekik tanácsot a kártya misztikájába bújtatva, (sokan tényleg csak ennyit csinálnak és fel sem tűnik nekik!), a másik rész a pénzkereső réteg, aki mindenképp csak ki akarja használni ezeket az embereket.
2011. febr. 1. 04:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Még hozzátenném, hogy mindegy pszichológushoz, vagy jóshoz, vagy guruhoz mész, úgy is azt fogod ki, amit megérdemelsz. Mindenhol vannak kuruzslók, akik csak a pénzre mennek, és igazi mesterek, akik utat mutatnak.

Ki milyen fejlődési szinten áll, hívja bár ezt spirituális vagy személyiségfejlődési szintnek.

2011. febr. 1. 04:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem "járok" jóshoz, hanem foglalkozom vele; de azért le tudom írni, hogy miért.

A kártya abban segít, hogy megmutatja a várható tendencciákat, lehetőségeket, utakat. Aztán a saját szabad akaratomból dönthetek úgy, hogy me akarom-e élni ezeket, és ha igen hogyan.

Vagyis a "jóslás" nem azt jelenti, amit nagyon sokan hisznek róla. Nem "mondom meg a tutit" a hozzám fordulóknak, és nem misztifikálom túl.

A működési elve is rendkívül egyszerű. A kérdező feltesz egy kérdést, ugyebár. A titok annyi, hogy nem tudsz olyat kérdezni, amire a tudatalattidban meg ne volna már a válasz. Amikor kihúzod a kártyákat, valójában a tudatalattidban lévő válaszokat hozod felszínre. A kártya képben láttatja, én pedig szavakká formálom.

Na, ugye, hogy semmi "ördöngösség" nincs benne? :)

Szép estét neked:

ParlanDo

2011. febr. 1. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves ParlanDo!

Egyetértek a válaszoddal,ezért mélyen felháborit a tv-s jóslások szélhámossága.Mutathat e az általuk kivetett kártya valós jövőképet , hiszen ebben az esetben a kliens tudatalattija semmilyen formában nem tud megnyilvánulni?

2011. febr. 2. 09:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha valaki egyszerre nagyon tudatos, és ugyanakkor nagyon szenzitív, akkor képes rá, hogy ráhangolódjon másvalakinek a tudatalattijára. De a tévés jósok nem erről híresek, hogy ilyenek lennének. Én azt gondolom, hogy mindenképp kell a személyes kontakt egy jó kártyavetéshez.
2011. febr. 3. 00:28
 10/10 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy kamu lenne...
2011. febr. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!