Ki miért jár jóshoz? Mit tud elérni egy jó jóslattal?
Még hozzátenném, hogy mindegy pszichológushoz, vagy jóshoz, vagy guruhoz mész, úgy is azt fogod ki, amit megérdemelsz. Mindenhol vannak kuruzslók, akik csak a pénzre mennek, és igazi mesterek, akik utat mutatnak.
Ki milyen fejlődési szinten áll, hívja bár ezt spirituális vagy személyiségfejlődési szintnek.
Szia!
Én nem "járok" jóshoz, hanem foglalkozom vele; de azért le tudom írni, hogy miért.
A kártya abban segít, hogy megmutatja a várható tendencciákat, lehetőségeket, utakat. Aztán a saját szabad akaratomból dönthetek úgy, hogy me akarom-e élni ezeket, és ha igen hogyan.
Vagyis a "jóslás" nem azt jelenti, amit nagyon sokan hisznek róla. Nem "mondom meg a tutit" a hozzám fordulóknak, és nem misztifikálom túl.
A működési elve is rendkívül egyszerű. A kérdező feltesz egy kérdést, ugyebár. A titok annyi, hogy nem tudsz olyat kérdezni, amire a tudatalattidban meg ne volna már a válasz. Amikor kihúzod a kártyákat, valójában a tudatalattidban lévő válaszokat hozod felszínre. A kártya képben láttatja, én pedig szavakká formálom.
Na, ugye, hogy semmi "ördöngösség" nincs benne? :)
Szép estét neked:
ParlanDo
Kedves ParlanDo!
Egyetértek a válaszoddal,ezért mélyen felháborit a tv-s jóslások szélhámossága.Mutathat e az általuk kivetett kártya valós jövőképet , hiszen ebben az esetben a kliens tudatalattija semmilyen formában nem tud megnyilvánulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!