Azt hogy tudnám elérni hogy arról álmodjak akiről akarok? . Pl:a barátnőmről akarok álmodni, azt hogy érjem el?
Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 18:29
2/15 anonim válasza:
Igazán,szerintem az álmot nem lehet befolyásolni.De megpróbálhatod úgy,hogy egész nap vele vagy,sokat beszélsz vele...vagy valami.
3/15 anonim válasza:
GONDOLJ RÁ ELALVÁS ELŐTT! ÉRTED?
Ennyire nehéz egyeseknek gondolkodni?
Én már sajnállak... Hát további sok sikert az életben, bár nem hiszem hogy ilyen aggyal elérsz bármit is.
4/15 anonim válasza:
Most hiába oltogatod itt...én sokszor gondolok ugyanarra és nem szoktam avval álmodni...majd amikor nem számítok rá akkor álmodom azzal.
5/15 A kérdező kommentje:
Én ilyen névvel hogy Reptoid Ezredes kussolnék a popómon..:))))
2011. szept. 21. 21:41
6/15 A kérdező kommentje:
Am THX a többinek..:)
2011. szept. 21. 21:42
7/15 anonim válasza:
Inkább neked kéne kussolnod én egy reptoid vagyok és egy ezredes rangú.
Vigyázz, nehogy az első 20 áldozat között legyél akik elestek a reptoid invázióban.
Ja és amúgy is kussolnod kéne olyan aggyal ami neked van.
9/15 A kérdező kommentje:
:D....öcsém...attól hogy te agyilag krumpli vagy,még nem kell másokat lenézni...:)
2011. szept. 21. 21:50
10/15 anonim válasza:
Reptoid mester, nem vagyok méltó a jelenlétedre, mit kívánsz, elpusztítsam a hitetlen embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!