Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogyan lehet elérni a gondolat...

Hogyan lehet elérni a gondolatolvasási tehetséget?

Figyelt kérdés
Elég sokan születnek olyan tehetséggel hogy tudnak mások gondolataiban olvasni, én nagyon jó vagyok a jóslásban, tudom magamnak nem szabad jósolni de amit saját magamnak jósoltam is bejött és a múltam is elárulta.amit másoknak jósoltam is mind bejött, és ha ránézek valakire általában megtudom állapítani mire gondol, csak ezt szeretném megtanulni, fejleszteni, hogyan bánjak evvel a képességgel. Lehet egoistának tűnök de ez néha zavaró tulajdonság és félelmetes, hogy nem tudok vele bánni.Valaki van még ilyen helyzetbe? Hogyan tanult meg vele élni?

#jtz
2012. nov. 8. 16:59
1 2 3
 1/21 Zsizsik666 ***** válasza:

Öltözz cigány jósnőnek és terrorizáld az embereket, kérj érte némi aprót, gyakorlásnak megteszi. Jelentkezz az ezo-TV-be, nem lesznek anyagi gondjaid.

Vegyél sorsjegyeket, lottózz.

Na, mire gondolok most?

2012. nov. 8. 17:14
 2/21 x) ***** válasza:
100%
Nem akarlak elszomorítani, de a gondolatolvasók és mentalisták csak találgatnak és logikusan gondolkoznak. Nincs benne semmi természetfeletti. Mondjuk megkérdezik valakitől hogy hol lenne most nagyon szívesen. Az emberek 80-90%-a vízpartra szeretne menni, pálmafák stb. Szóval a gondolatolvasónk kezdi azzal hogy "egy gyönyörű vízpartot látok magam előtt." A másodperc töredéke alatt az alany reakciójából látja hogy arra gondolt-e, ha nem akkor gyorsan egy "nem, mégsem. Hegyeket érzek, friss levegőt" (megsúgom hogy ez a második leggyakoribb gondolat.) Nyilván ha kettőnél többet találgat az már feltűnő, de az esetek kb 90%-ában gond nélkül működik. Ezután már csak végiggondolja melyik kontinens a legjobb ilyen szempontból, itt is van 2 lehetősége mielőtt gyanítani kezdenénk hogy találgat, aztán ha megvan az ország vagy a környék onnan már könnyű. Szóval csak egy kis logika, a testbeszéd ismerete és pszichológia kell hozzá hogy olvass az emberek fejében.
2012. nov. 8. 17:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
istenem, boldog gyerekkor ...
2012. nov. 8. 17:21
 4/21 anonim ***** válasza:
Szintugráskor adj pontokat a skillnek.
2012. nov. 8. 17:43
 5/21 anonim ***** válasza:

Jósolj már nekem.

Pista vagyok hatszegrő. Ha te is olyan jól tudsz jósolni mint én, akkor válaszolok a kérdésre.

2012. nov. 8. 18:00
 6/21 anonim ***** válasza:
52%

Ha másoktól kérsz segítséget, akkor nem vagy rá méltó. Ezennel megfosztalak eme képességtől.

Tisztelettel:

Mindenttudó Jóska.

2012. nov. 8. 18:56
 7/21 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok. Sokáig nem tudtam vele bánni, aztán egy ideig tök jó volt, mert az ismerősi körömben lett valaki, akivel nagyon egy rugóra járt az agyunk. Érted, hogy értem ;) Aztán az utóbbi 1-2 hónapban megszűnt sajna.

Szerintem csak járj nyitott szívvel és egyszer majd megtalál :) Én is ezt teszem :)

2012. nov. 8. 19:00
 8/21 anonim ***** válasza:
Sok gyakorlással.
2012. nov. 8. 19:00
 9/21 anonim ***** válasza:
A 7. a kérdező másik accal :P
2012. nov. 8. 19:02
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, szóval akkor csak jól kell ismerni másokat ennyi az egész igaz?
2012. nov. 8. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!