Hogyan lehet elérni a gondolatolvasási tehetséget?
Figyelt kérdés
Elég sokan születnek olyan tehetséggel hogy tudnak mások gondolataiban olvasni, én nagyon jó vagyok a jóslásban, tudom magamnak nem szabad jósolni de amit saját magamnak jósoltam is bejött és a múltam is elárulta.amit másoknak jósoltam is mind bejött, és ha ránézek valakire általában megtudom állapítani mire gondol, csak ezt szeretném megtanulni, fejleszteni, hogyan bánjak evvel a képességgel. Lehet egoistának tűnök de ez néha zavaró tulajdonság és félelmetes, hogy nem tudok vele bánni.Valaki van még ilyen helyzetbe? Hogyan tanult meg vele élni?
Öltözz cigány jósnőnek és terrorizáld az embereket, kérj érte némi aprót, gyakorlásnak megteszi. Jelentkezz az ezo-TV-be, nem lesznek anyagi gondjaid.
Vegyél sorsjegyeket, lottózz.
Na, mire gondolok most?
2012. nov. 8. 17:14
2/21 x) válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de a gondolatolvasók és mentalisták csak találgatnak és logikusan gondolkoznak. Nincs benne semmi természetfeletti. Mondjuk megkérdezik valakitől hogy hol lenne most nagyon szívesen. Az emberek 80-90%-a vízpartra szeretne menni, pálmafák stb. Szóval a gondolatolvasónk kezdi azzal hogy "egy gyönyörű vízpartot látok magam előtt." A másodperc töredéke alatt az alany reakciójából látja hogy arra gondolt-e, ha nem akkor gyorsan egy "nem, mégsem. Hegyeket érzek, friss levegőt" (megsúgom hogy ez a második leggyakoribb gondolat.) Nyilván ha kettőnél többet találgat az már feltűnő, de az esetek kb 90%-ában gond nélkül működik. Ezután már csak végiggondolja melyik kontinens a legjobb ilyen szempontból, itt is van 2 lehetősége mielőtt gyanítani kezdenénk hogy találgat, aztán ha megvan az ország vagy a környék onnan már könnyű. Szóval csak egy kis logika, a testbeszéd ismerete és pszichológia kell hozzá hogy olvass az emberek fejében.
2012. nov. 8. 17:21
3/21 anonim válasza:
istenem, boldog gyerekkor ...
2012. nov. 8. 17:21
4/21 anonim válasza:
Szintugráskor adj pontokat a skillnek.
2012. nov. 8. 17:43
5/21 anonim válasza:
Jósolj már nekem.
Pista vagyok hatszegrő. Ha te is olyan jól tudsz jósolni mint én, akkor válaszolok a kérdésre.
2012. nov. 8. 18:00
6/21 anonim válasza:
Ha másoktól kérsz segítséget, akkor nem vagy rá méltó. Ezennel megfosztalak eme képességtől.
Tisztelettel:
Mindenttudó Jóska.
2012. nov. 8. 18:56
7/21 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Sokáig nem tudtam vele bánni, aztán egy ideig tök jó volt, mert az ismerősi körömben lett valaki, akivel nagyon egy rugóra járt az agyunk. Érted, hogy értem ;) Aztán az utóbbi 1-2 hónapban megszűnt sajna.
Szerintem csak járj nyitott szívvel és egyszer majd megtalál :) Én is ezt teszem :)
2012. nov. 8. 19:00
8/21 anonim válasza:
Sok gyakorlással.
2012. nov. 8. 19:00
9/21 anonim válasza:
A 7. a kérdező másik accal :P
2012. nov. 8. 19:02
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, szóval akkor csak jól kell ismerni másokat ennyi az egész igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!