Hogyan lehet elérni a gondolatolvasási tehetséget?
Figyelt kérdés
Elég sokan születnek olyan tehetséggel hogy tudnak mások gondolataiban olvasni, én nagyon jó vagyok a jóslásban, tudom magamnak nem szabad jósolni de amit saját magamnak jósoltam is bejött és a múltam is elárulta.amit másoknak jósoltam is mind bejött, és ha ránézek valakire általában megtudom állapítani mire gondol, csak ezt szeretném megtanulni, fejleszteni, hogyan bánjak evvel a képességgel. Lehet egoistának tűnök de ez néha zavaró tulajdonság és félelmetes, hogy nem tudok vele bánni.Valaki van még ilyen helyzetbe? Hogyan tanult meg vele élni?#jtz
2012. nov. 8. 16:59
11/21 anonim válasza:
Létezik egy intuícióval összeköthető fajtája is.
12/21 anonim válasza:
Egy üveg jófajta pia után akárki fejéből kiolvasol akármit.
13/21 anonim válasza:
Naponta 2 órára sárga festékbe kell mártanod a fejed (szívószál légzéshez használható), aztán absztrakt mintákat rajzolni fejjel a falra.
Ez az alapszint követelménye.. ha sikerült, szólj és mondom a kövit :)
14/21 anonim válasza:
Kérdező, jósolj már nekem, mert amíg nem bizonyítasz, nem vagy hiteles és csalónak tartunk.
Pisti
15/21 anonim válasza:
x válasza az tényleg igaz amit mondott. Tényleg testbeszéd kell hozzá. Néztem valamikor a youtubeon Brener Tamás kiválasztott cimű műsorban az előadását azta az előadást amikor ki kellett találni hogy a medél melyik kézben van. Aztán képzeld el nem csak ő hanem én is jól kitaláltam.:D Ott az votl hogy mindenkinek nemmel kellett válaszolnia, és így tudta kitalálni Breneir meg én is. A trükköt magát mármint a megoldását nem írom le, de a lényeg hogy itt is a testbeszédből jön rá az ember hogy ki hazudott és ki nem.
16/21 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok: Bocs a helyesírásért. Gyorsan írtam.:D:D
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ismét. Azóta sok pszichológiai könyvet és cikket olvastam, amióta kiírtam ezt a kérdést. Rájöttem tényleg mindenkiben megvan ez a képesség csak tudni kell vele bánni, és amúgy is ha jó emberismerő az egyén aki evvel foglalkozik, hang után is már megtudja állapítani. Pl Az említett "ezo" tv-n is ha egy kicsit szomorkás hang be telefonál rá vágják, hogy rajta pl rontás van és ha meggyújt egy gyertyát utána minden jó lesz. Ez lehet szerencse is mint sem tudás. De aki igazán tud vele báni ahhoz tényleg tehetség kell és pár lelki gyakorlat.Egyébként az sem mindegy milyen a lelki állapot mert az kisugárzik és máris kész az én elméletem... :)
2013. febr. 18. 18:29
18/21 anonim válasza:
#9-es, nem nyert ;) Én voltam, nem a kérdező :)
19/21 anonim válasza:
Igen, mert te vagy a kérdező másik felhasználóval.
20/21 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem :) Ha gondolatolvasó lennél, tudnád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!