Diablo22 kérdése:
Szerintetek lehet-e hinni a Cigánykártya jóslatában?
Figyelt kérdés
Én és egy barátnőm nemrég óta szórakozás gyanánt elkezdtünk a Cigánykártyával foglalkozni. Mondjuk nekem annyiban szerencsém van, hogy valamelyest értek az efféle jósláshoz,így sokszor kikéri a véleményemet. A helyzet az, hogy eddig mindkettőnknek kb. 80-90%-ban bevált, amit jósolt, ugyanis valóban belecsöppentünk a lapok által felsorolt helyzetekbe. Szeretnénk kikérni elsősorban a jósláshoz értő személyek valamint bárki más véleményét, hogy valóban lehet-e hinni a Cigánykártyának? Mert mi speciel elkezdtük ezek után komolyabban venni a jóslatait...#jóslás #cigánykártyajóslás
2012. okt. 9. 13:01
31/34 anonim válasza:
És senki nem mondta, hoyg én nagy jósnő vagyok mert k.vára nem :D ezek nem mindennapi dolgok, néha néha fordul elő. És elég sok emberrel megesik. Ez egyáltalán nem természetfeletti dolog!
32/34 A kérdező kommentje:
A Szaszát oltogatóknak üzenem:
Igazából az is ritkán fordul elő valakivel, hogy 3-szor megálmodja egy közeli hozzátartozója halálát, és másnap már a temetését bőgi végig. Ahogy az is, hogy előre meglátja a jövőt. Nekem ez pár éve adatott meg, azóta már, amit látok a látomásban, vagy álomban, megvalósul...
A boszorkányos képesség egy olyan dolog, amit az ember nem tanul könyvből, hanem kivételes adottság, amelyet nem kap meg mindenki. Akkor legyen nagypofád, ha megátkozol X embert, és másnap pl. kishíján elüti egy kocsi, vagy elszakad a legjobb barátjától az átkod miatt!
2012. okt. 12. 17:39
33/34 anonim válasza:
Jesszusom, ti klinikai esetek vagytok, komolyan...
34/34 anonim válasza:
Besírok.. Jóslás... XD eggyeseknek mennyi idejük van hülyeségekkel foglalkozni. Amit megálmodsz és úgy hiszed hogy az a tényleges jövőd akkor úgy éled meg mintha tényleg megtörténne.. Ebben semmi ezoterikus nincsen csupán szín tiszta pschiológia. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!