Szerintetek lehet-e hinni a Cigánykártya jóslatában?
Figyelt kérdés
Én és egy barátnőm nemrég óta szórakozás gyanánt elkezdtünk a Cigánykártyával foglalkozni. Mondjuk nekem annyiban szerencsém van, hogy valamelyest értek az efféle jósláshoz,így sokszor kikéri a véleményemet. A helyzet az, hogy eddig mindkettőnknek kb. 80-90%-ban bevált, amit jósolt, ugyanis valóban belecsöppentünk a lapok által felsorolt helyzetekbe. Szeretnénk kikérni elsősorban a jósláshoz értő személyek valamint bárki más véleményét, hogy valóban lehet-e hinni a Cigánykártyának? Mert mi speciel elkezdtük ezek után komolyabban venni a jóslatait...
Szaszika 22 éves igen :) és nem kell felnőni, én annyit mondok, amit tapasztalok. :)
2012. okt. 9. 16:44
12/34 anonim válasza:
Amúgy szánalmasnak tartom az olyan embereket, mint pl. a nekem beszóló kommentelő! Azt hiszik a "felnőttek" hogy őőőők aztán mindenkinél jobban tudnak mindent.... Közben koránt sem! Remélem ilyen értelemben sosem leszek ilyen besavanyodott drága felnőtt!
2012. okt. 9. 16:47
13/34 anonim válasza:
ma 15:32: Persze, hogy azt mondják, hogy ne jósolj kétszer egymáshoz közeli idöpontban, mert akkor kiderülne, hogy minden egyes alkalommal mást mutatnak a lapok és leleplezödne a csalás :)
Szasza: Szerintem kicsit kezdj el reálisan gondolkodni, ahelyett, hogy itt (és a saját kérdésedben is) panaszkodsz azokra, akik nem hisznek vakon az ilyen ezotériás baromságokban.
Majd ha bizonyítjátok bármelyiket is, akkor elhisszük.
U.I: A bizonyítás nem elengedö az "én láttam"-al.
2012. okt. 9. 17:44
14/34 anonim válasza:
kedves utolso! en nem akarok.bizonyitani, se ravenni barkit i h higgyen abban amit en hiszek. nekem aztan oly mindegy ki mien hosz! a kerdesemet pedig akkor olvasd el megegyszer es probald meg ertelmezni kicsit figyelmesebben:)
2012. okt. 9. 22:06
15/34 anonim válasza:
Na hol az a cigánykártya?
Kontrázom a piros ultit!
2012. okt. 9. 23:19
16/34 mustafa33 válasza:
mit gondósz, mér cigánykártya, azé mee cigányság az egész.
2012. okt. 9. 23:45
17/34 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy ti okoskodó kis p*csök minek jöttök ide és írkáljátok a hólyeségeiteket, ha nem is vagytok érintettek az ügyben? Halvány lila fingotok sincs az egészről és kommenteltek itt világba mintha valaki minden egyes leütött betűért fizetne nektek egy tizest. Menjetek csak szépen a chat pont hu ra és lehet élvezkedni OTT. De nem itt, gyökerek.
2012. okt. 11. 12:54
18/34 anonim válasza:
Ket evvel ezelott josoltam baratnommel ciganykartyaval...durva de minden igaz lett belole, es nem belemagyarazas.Azota se merek hozzanyulni.:(
Aztan engem is le lehet hulyezni.:) Termeszetesen, ahogy itt szokas egyes emberek reszerol.
2012. okt. 11. 13:21
19/34 anonim válasza:
"Csak azt nem értem, hogy ti okoskodó kis p*csök minek jöttök ide és írkáljátok a hólyeségeiteket, ha nem is vagytok érintettek az ügyben? Halvány lila fingotok sincs az egészről és kommenteltek itt világba mintha valaki minden egyes leütött betűért fizetne nektek egy tizest. Menjetek csak szépen a chat pont hu ra és lehet élvezkedni OTT. De nem itt, gyökerek."
Na mi van kisfiam, most tudtad meg, hogy a színes húsvéti tojásokat nem a nyuszi tojja, hanem anyád festi?
Egy világ omlott össze benned, mi?
Érdekes lehet egyébként az álomvilágotokban élni, ahol minden misztikus, meg varázslatos, tisztára olyan lehet minden napotok, mint egy Harry Potter könyv...
2012. okt. 11. 14:28
20/34 anonim válasza:
Kedves utolsó, ezt pont nem így kell elképzelni, de az a tapasztalatom, hogy mi "varázsvilágban élők" sokkal boldogabbak vagyunk :) És nem azért, mert nem a valóságban élünk. Hanem mert olyat látunk, amit pl Te nem. És valószínűleg soha nem is fogsz, mert nem olyan érett még a lelked. És most nem ledegradállak, vagy magamat magasítom fel, nem az emberről beszélek, hanem a lelkünkről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!