Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kártyavetés elemzésben esetleg...

Kártyavetés elemzésben esetleg segítene valaki? Én is tanulgatom a cigánykártya kirakását, de sajnos a kapott lapokat képtelen vagyok összeolvasni, hiába vagyok tisztában az egyes lapok jelentésével.

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm. :)

[link]

2012. okt. 1. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy Te tudsz olvasni és nem vagy roma. Így nagyon nehéz ezzel zsugázni.
2012. okt. 1. 13:36
 2/10 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy nem vagyok roma? :))

Egyébként jól működik a hatodik érzéked, tleg nem vagyok. :P

Mindenesetre nagyon örülnék, ha valaki érdemben is tudna segíteni. :)

Én sajnos úgy magyarázom magamnak, hogy azt jelentse, amit hallani szeretnék, ezért lenne szükségem valami pártatlan segítségre.

2012. okt. 1. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj meg ultizni! Az sokkal érdekesebb.
2012. okt. 1. 14:22
 4/10 A kérdező kommentje:

Tudok ultizni, állj ki velem, ha mersz. :))

De ne trollkodj már bele a kérdésembe, nekem ez tényleg fontos. :)

2012. okt. 1. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Talán ez majd segít:

[link]

2012. okt. 1. 17:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de épp az a bajom, hogy azt a részét nem bírom felfogni, hogy az adott 3-3 lap EGYÜTT mit jelent. :)

Az ilyesmire szerintem vagy születni kell, vagy nem szabad érintettnek lenni az értelmezésben, vagy nem tudom.

2012. okt. 1. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Az a trükkje az ilyen kártyás jóslásnak, hogy te magad találod ki abban a pillanatban, hogy mit jelentenek a kártyák.

Épp ezért semmi valóságalapja és csak az emberek lehúzására jó :)

2012. okt. 1. 19:32
 8/10 A kérdező kommentje:

Abban természetesen én sem hiszek, hogy a kártya, vagy akármilyen hókuszpókusz megmutatja a jövőt, mert a jövő ebben a pillanatban nem létezik, vagy ha létezik is, megváltoztatható.

Nem is az érdekel, hogy mi fog történni majd, hanem átfogóbb képet szeretnék kapni valamiről. Nekem tényleg nagyon fontos, és már nem tudok máshová fordulni.

2012. okt. 1. 19:44
 9/10 Szilvási Éva válasza:
[link] Itt van személyes segítség.
2012. okt. 15. 04:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy cigány kártyavetőnek minden lapra van jó és rossz magyarázata. Ha már előre meglibbented a pénztárcádat akkor csupa jót fogsz hallani, bármi legyen a kártyán.
2012. okt. 21. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!