Valaki tud segíteni a cigánykártya jóslás elemzésében?
leírnám neki linkelve az egészet, de érdekelne, hogy más kívülállóként mit tud mondani!
a kérdés amire lett vetve az az, hogy exemmel kapcsolatban mi várható a jövőben (én visszaszeretnék hozzá menni!)
a jövőre nézve ezt adta ki :
kapcsolat alapja
én viszonyom:
ő viszonya:
Hamis lesz hozzád az exed, aztán jön egy szabad férfi, akinek nem lesz viszonya, és segít neked kigyógyulni az exed iránt érzett érzéseidből. Mint azt a kapcsolat mutatja, a szolgaság az alapja, így az exeddel ez egy beteg kapcsolat.
Az utazás tehát változást jelent a kapcsolatodban, nem az exeddel fogsz összejönni. Az exed nem is szeretne téged viszontlátni, ezt jelképezi az ajándék.
Bocs, hogy kifejtettem a rosszat...
Kedves kérdező!
A jóslást olyan embernek kell végezni aki rendelkezik a szükséges ismeretekkel/adottságokkal. Ha magának szeretne jósolni, először meg kell tanulnia a mikéntjét, ugyanis a kártya minden emberhez egyedileg "szól".
Üdvözlettel,
Ezalor
Kedves Kérdező!
Fordított helyzet az, amikor valamelyik lap fejjel lefelé kerül az asztalra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!