Cigánykártya. Hogy értelmezzem, ha az jött ki hogy? (lent)
első lapnak a szerető, utána a halál, aztán váratlan öröm, ajándék, hűség és szerelem.
arra kérdeztem rá, mi vár érzelmi téren, mert hónapok óta nincs semmi. de nem tudom megfejteni, mire utal most a halál lap.
szeretőm meg nincs. :D
csak azok írjanak, akik értenek hozzá!!!
nem kell rizsa, hogy ne higgyek benne és ilyen nincs stbstb.
köszönöm :)
L
a halál lap a változást is mutatja.Vagyis váratlanul majd mégis jön az a szerető.Ajándék,hüség,szerelem...szerelmes leszel.
Lehet tévedek,csak egy tipp volt,nem vcagyok jósnő.
Szia!
Én is foglalkozom cigány kártyával, leírom, mit jelent, ami kijött neked:
Volt egy szeretőd régebben, aki elhagyott Téged, az elhagyása jelenti a halált. A váratlan öröm jelenti azt, hogy a jövőben fog veled érzelmi értelemben egy nem várt esemény történni, az ajándék pedig az, hogy az "öledbe pottyan" egy társ, nem kell érte különösebben tenned, a hűség és szerelem pedig azt jelenti, hogy hűséges lesz hozzád, és boldogok lesztek!
Ennyi.
Második válaszoló:
Nekem is leirod ha leirom a lapjaimat?
köszönöm :)
tényleg volt egy szeretőm, aki elhagyott, de ez már elég régen volt. :)
Szia! :)
Lesz egy szeretőd. Utána a kapcsolat meghal.Aztán váratlan öröm lesz a családban. Valakiajándékot vesz neked, utána hüséges lessz hozzád és utána bekövetkezik a szerelem.
Bocsi ha egy kicsit nyers voltam. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!