Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek lehet-e hinni a...

Diablo22 kérdése:

Szerintetek lehet-e hinni a Cigánykártya jóslatában?

Figyelt kérdés
Én és egy barátnőm nemrég óta szórakozás gyanánt elkezdtünk a Cigánykártyával foglalkozni. Mondjuk nekem annyiban szerencsém van, hogy valamelyest értek az efféle jósláshoz,így sokszor kikéri a véleményemet. A helyzet az, hogy eddig mindkettőnknek kb. 80-90%-ban bevált, amit jósolt, ugyanis valóban belecsöppentünk a lapok által felsorolt helyzetekbe. Szeretnénk kikérni elsősorban a jósláshoz értő személyek valamint bárki más véleményét, hogy valóban lehet-e hinni a Cigánykártyának? Mert mi speciel elkezdtük ezek után komolyabban venni a jóslatait...

#jóslás #cigánykártyajóslás
2012. okt. 9. 13:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
A hozzaszolasomban mi volt a lepontoznivalo, ugy oszinten? hobbit. Nem tetszik az igazsag mi?
2012. okt. 11. 15:05
 22/34 anonim ***** válasza:
És az én reakciómra nincsen kontra?
2012. okt. 11. 15:45
 23/34 anonim ***** válasza:

" És nem azért, mert nem a valóságban élünk. Hanem mert olyat látunk, amit pl Te nem. "

Aha. Tudod ezzel a kábítószeresek is így vannak.

Őket sem irigylem.

2012. okt. 11. 16:05
 24/34 anonim ***** válasza:
Na őket én sem!! Elítélek minden drogot, még a füvet is. Az egy teljesen más dolog - az alapvető különbség, hogy amiket ők látnak, az nem a valóságban van - de amit mi, az valós.
2012. okt. 11. 16:15
 25/34 anonim ***** válasza:

Igen?

És ezt mi alapján állítod?

2012. okt. 11. 16:26
 26/34 anonim ***** válasza:
Az alapján, hogy a körülöttem lévő emberek már megtapasztalták általam.
2012. okt. 11. 16:39
 27/34 anonim ***** válasza:
Valószínüleg hasonló agyi szinten vannak mint te.
2012. okt. 11. 19:08
 28/34 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg ahhoz agy kell, hogy elmeséljem egy álmomat, nekik is agy kell ahhoz, hogy meghallgassák. Igen okos vagy!
2012. okt. 12. 09:09
 29/34 anonim ***** válasza:

"Az alapján, hogy a körülöttem lévő emberek már megtapasztalták általam."

Tessék?

Ennek semmi értelme.

A kérdés az volt, hogy honnan tudod azt, hogy amit a kábszeresek látnak az csak képzelet, amit meg te látsz, az valóság?

Érveket kérek, nem azt, hogy te vagy a nagy jós és megmutattad mindenkinek...

2012. okt. 12. 11:17
 30/34 anonim ***** válasza:

Attyavilág.

Nem elég érv ez?

Álmodtam vmit. Elmondtam egyből. Majd az megtörtént. Ebben mit nem lehet érteni? Ez nem eléggé bizonyitja, hogy ez a valóság?

2012. okt. 12. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!