Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Félek a jövőmtől, mit tegyek?

Félek a jövőmtől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olyan szar helyzetben vagyok, hogy már nem tudom, hogy érdemes e élnem?

Öngyilkosságra is gondolta, de gyávaságból elvetettem.

Egy hulla vagyok, semmire sem vagyok jó, az életem jó néhány éve, csak depresszió.

20 F

2011. júl. 22. 01:50
1 2 3 4
 31/33 mantis religiosa ***** válasza:
Mint ahogy sokan mások, veled együtt, én is voltam a padlón, ahonnan azt hittem, soha nem állok fel. Ha van egy vagy több jó barátod, az nagy segítség, akár a családi háttér. Ha rájuk nem számíthatsz, legjobb a munkaterápia. Foglald le magad az eddig el nem végzett, régóta halogatott teendőkkel. Rendezd át a helyet ahol élsz. A régi ruháid add rászorulóknak, főzz valami jó kaját, iratkozz be könyvtárba, sétálj nagyokat. Az apró-cseprő problémákat ha megoldod, a nagyok is egyenesbe jönnek. Az idő nagy doktor, csak légy türelmes és kitartó. Időd van, másod sincs. Így lesz hited, és onnan már csak egy lépés a boldogság. Hol élsz ha nem titok?
2011. júl. 27. 19:52
 32/33 A kérdező kommentje:
Kolozsváron
2011. júl. 27. 21:40
 33/33 anonim ***** válasza:
Természetesen úgy értettem, az életbe kell fejest ugrani! :)
2011. aug. 3. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!