Félek a jövőmtől, mit tegyek?
Olyan szar helyzetben vagyok, hogy már nem tudom, hogy érdemes e élnem?
Öngyilkosságra is gondolta, de gyávaságból elvetettem.
Egy hulla vagyok, semmire sem vagyok jó, az életem jó néhány éve, csak depresszió.
20 F
Gyerekek! Nem a külső számít, hanem az, hogy milyen ember vagy. Erre majd te magad is rájössz néhány év múlva. És kárhoztatni fogod a mostani énedet, amiért nem jöttél rá korábban. Örülj, hogy fiatal vagy tele energiával, járj közösségbe, oda, ahol valamit csinálnak. Mesterségek, kézművesség, vagy egyszerűen dumcsizós helyekre. Érdemes körülnézni ifjúsági házakban, közösségi házakban. Megfontolandó valamilyen önkéntes munka vállalása, akár alkalomszerűen is.
Kórházak, gyerekek-öregek otthona, esetleg állatmenhely.
Nagyon jót tesz neked is, növeli az önbizalmadat és azt az érzést, hogy igenis szükség van rád!!!
Érdemes, élni mindig érdemes.
Megszülettél, hátrahagyva a tökéletes közösség állapotát azért, hogy tanulhass és játszhass egyet, de mint minden játéknak, az életnek is vannak szabályai. Döntsd el, milyen szabályokat akarsz követni, és mennyit akarsz kihozni ebből a játékból:)
Nincsenek jó vagy rossz döntések, csak könnyűek, meg nehezebbek, de minden érted van ;)
"a kérdező, én és a sorstársaink jogosan akarjuk, hogy vége legyen ennnek a szánalmas életnek, de ha a külső alapból el lett cseszve ott már nincs más esély"
ha szerinted az élet értelme a baszás, meg az hogy szép legyél, akkor számodra tényleg nincs sok remény
Amíg ne adod fel, addig legyőzhetetlen vagy!
/Andrew Matthews/
Nagyon sajnálom, hogy így érzel. =( Hidd el, SZÜKSÉG VAN RÁD, és ne add fel! Olyan nincs, hogy senki sem szeret. Hidd el!
Próbálj meg sétálni a természetben, ne hallgass depressziós zenéket, legyél nyitott az újra, és próbálj meg boldog lenni! Az élet rövid, és ilyen fiatalon nem érdemes feladni. Fel a fejjel!
L/16
Senki sem hiába van itt a Földön, mindenkinek egy célja van és mindenki ugyanolyan fontos. Ne add fel!
Won
Fel a fejjel, barátom:)
Lehetne rosszabb. Lehetnél önmagadba zárva, úgy hogy kommunikálni sem tudsz...
Mielőtt nagyon sötét gondolataidnak helyt adnál, nézd meg őt:
Hawking minden ember példaképe lehetne: ő sosem adja fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!