Félek a jövőmtől, mit tegyek?
Olyan szar helyzetben vagyok, hogy már nem tudom, hogy érdemes e élnem?
Öngyilkosságra is gondolta, de gyávaságból elvetettem.
Egy hulla vagyok, semmire sem vagyok jó, az életem jó néhány éve, csak depresszió.
20 F
"Öngyilkosságra is gondolta, de gyávaságból elvetettem."
pont az öngyilkosság a gyengeség. nem kell minden nap vagy minden évben se akár boldognak lenned. egyszerűen éled az életed ahogy tudod, küzdesz, aztán majd történik olyan ami miatt azt mondod, megérte.
persze manapság különösen nehéz a korodbelieknek, munkanélküliség, szar felsőoktatás, de ez mindenkivel így van, van akinek szerencséje van, van aki még az átlagnál is szarabbul jön ki, de erősnek kell lenni és keresni az utat.
ja és, ha olyan ronda, hogy egy jó csajnak sem kell?
mehetünk prostihoz, de az is csak kényszerből csinálja velünk, meg a pénzért, de magában meg undorodik tőlünk
mit is tudhatnátok ti a sz.r életről?
a kérdező, én és a sorstársaink jogosan akarjuk, hogy vége legyen ennnek a szánalmas életnek, de ha a külső alapból el lett cseszve ott már nincs más esély
Aki feladja, annak sose terem babér. Aki nem halandó küzdeni, mindig mást hibáztat a kudarcaiért, az sosem lesz boldog.
Nincs értéktelen ember! Senki nem úgy születik, hogy rá van sütve: ÉRTÉKTELEN. Ezt az emberbe bele NEVELIK! Mindenki feladattal jön a világra, hogy boldog legyen az életben.
Aki ezt nem képes felfogni, és azt sem, hogy változnia kell ahhoz, hogy az élete változzon, az sosem lesz boldog! Lehet ülni egész nap, és várni a csodát, de végtére is mi vezetett oda, hogy így érezd magad???
Megmondom: az, amit eddig csináltál! Ha nem vagy hajlandó változtatni, akkor továbbra is pontosan azt fogod kapni, mint eddig. Ennyit erről!
Húszéves! most írd le ezt a TÓTH ÁRPÁD versrészletet,
és tedd a falra az ágyad fölé.
Olvasd el mindig, mielőtt elalszol:
"Fölöttem a tejút azért ragyog,
Mert én nézem, és húszéves vagyok,
És hogy írás van az egek falán,
Nagy titkoké."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!