Elhiszitek, bevált valakinek?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ha voltál jósnál bejött e amit mondott és mikor?Ha nem hisztek benne akkor miért nem?2011. máj. 27. 12:43
21/23 anonim válasza:
Egyébként én is hallottam már "látnokok" rendőri ügyekben való alkalmazásáról. De ettől még nem hiszek az ilyesmiben, elég szkeptikus alkat vagyok. Számomra ez túl abszurd. Igaza volt 12:57-nek, mikor azt fejtette ki bőven, hogy miből mire lehet következtetni, ez teljesen logikus. Meg amúgy is; ha mondok kismillióféle f*szságot, szinte lehetetlen, hogy mindegyik tévedés legyen. Ilyen egyszerű az egész. Majd ha tökéletesen elmeséli valamelyik az eddigi életemet és utólag beteljesülő jóslatokat mond, akkor talán elhiszem, hogy van ilyen. De addig senki ne akarja bemagyarázni ezt!
22/23 anonim válasza:
Nekem amit jósolnak általában beválik,de volt,ami nem jött be.
23/23 anonim válasza:
én is szoktam ritkán jósolni...sajnos - hál isten, nem mindig válik valóra... :)
előző vok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!