Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Békés megyében, lehetőleg...

Békés megyében, lehetőleg Békéscsabán vagy Gyulán tudtok ajánlani jósnőt, aki bevált nektek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot írjatok légyszíves, illetve, hogyan jósol, mennyiért és hogy érhetem el.
2010. máj. 27. 17:16
 1/4 anonim válasza:

Hát sajnos személyesen egyet sem ismerek, aki jó volna, meg olyat sem, aki egyáltalán jós. De tudom, hogy csabán van egy cigánynő, aki nem a pénzért csinálja az egyszerű jóslást. És nagyon de nagyon tud. Kb 500 Ft.

A többi dolgot már természetesen pénzért, de az működik is. Tudom, mert hozzám közeli szemémy mesélte el mindezeket.

Van még más is, aki jó, de semmi érdemi információt nem tudok adni.

De gondoltam, ezt megosztom veled.

2010. máj. 28. 11:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Esetleg erről a nőről nem tudsz valami elérhetőséget, vagy bármi kicsit is konkrétat, ami alapján megtalálhatom?
2010. máj. 28. 13:51
 3/4 anonim válasza:

Sajnos nem. Még ismerősöm is, aki volt nála, és teljesen meg volt elégedve vele, mert működött a dolog, még ők sem tudják megtalálni újra. Nem emlékeznek a nevére, ahol meg megtalálható volt, ott már nincs.

Szerintem ha ismersz öregebb nőket, akkor próbálkozz. Régebben nagyobb divatja volt ennek.

Vagy egy közkézen forgó jósnál próbálkozz, de ő meg nem tudom, hogy a konkurenciához fog-e irányítani.

De van egy jósda Gyulán is, ott talán (esetleg egy kis papír segít neki, h felfrissítse emlékezetét).

2010. máj. 28. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
mersusz_orakuluma.mlap.hu
2010. jún. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!