Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Bevált amit jósoltattál?

Bevált amit jósoltattál?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem 95 %-ban mindig bevált :)
2010. júl. 27. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ezért is nem hiszek benne.
2010. júl. 27. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem voltam,de anyunak majdnemhogy szó szerint:)

Nem csak a jövővel kapcsoltban,de az is mind helytálló volt,amit a jelenéről illetve a múltról mondott.

2010. júl. 27. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát végülis nekem nincs jóskártyám, csak lapokra felírtam az összes kártya nevét, és beraktam egy dobozba, aztán mondtam barátomnak húzzon hármat, meg én is húztam hármat :)

Mondjuk nekem elég szemét dolgok jöttek ki.

Az az igazság, hogy a cigánykártya 70%-a negatív, és kb 30%-a pozitív jóslásokkal bír.

Én pl egyből kihúztam a halált :)

Szóval nagy valószínűséggel mindenképpen rossz dolgot fog jósolni neked, ami majd nem tetszik. Ezért azt javaslom ne dobj ki pénzt arra, hogy elmész jósoltatni, mert csak rossz kedved lesz tőle.

2010. júl. 27. 18:37
 5/8 anonim válasza:
én még nem jósoltattam de anyu igen és neki minden bejött
2010. júl. 28. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem jósoltattam meg hogy a hszemet eltüntetik de úgy látszik megtették...
2010. júl. 28. 19:49
 7/8 anonim válasza:
Most jósoltattam nem régen, és azt hiszem bevált, illetve csak a fele. azt mondta, h 1 éven belül rám talál a szerelem, de már itt is van. és rá pár hétre megkérdezte tölem az a fiú akibe már régóta szerelmes voltam, h járnék e vele. de aztán nem jött ösze a dolog :( pedig ugy szerettem volna :(
2010. aug. 3. 15:10
 8/8 anonim válasza:

18:37

a cigány kártyát nem szo szerint kell érteni! a halál nem egyenlő a halál, kicsit utánna kellene olvasnod... meg amugy se igy müködik hogy kihuzok egyet a dobozbol LOL

2010. aug. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!