Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Elhiszitek, bevált valakinek?

Elhiszitek, bevált valakinek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ha voltál jósnál bejött e amit mondott és mikor?Ha nem hisztek benne akkor miért nem?
2011. máj. 27. 12:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:43

igen, sok ismerősöm szakközepet végzett rendőr, de akinek elküldtem az főiskolát végzett évfolyam elsők között. és igen, ő röhögte szét az agyát, mert ilyen maximum a középkorban volt "használtaban", Sherlock Holmes is már a tudományra esküdött.

Nem tudom hány éves vagy, de szerintem a keresztapád esti meséjét hallottad kiskorodban.

Ha lennének ilyen látok, jósok, tisztánlátók, akkor nem lenne top 100-as lista se, mert mindenkit megtalálnak.

nem érzed a logikai bukfencet az egészben?

2011. máj. 27. 15:03
 12/23 A kérdező kommentje:

Hahóóóóó!

Engem spec az érdekelne hogy kinek van személyes tapasztalata...bejött vagy sem?Vagy azért nem hisz benne mert.....

a rendőröket kihagyhatnánk?Köszi!:)

2011. máj. 27. 15:06
 13/23 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de engedd már meg, hogy hagy higgyek a saját tapasztalataimnak. És persze, hirtelen és teljesen véletlenül főiskolát végzett ismerősöd lett, pont amikor írtam. Egyébként meg egy szóval se mondtam, hogy megtalálta az eltűntet, szerinted miért nem hisz benne keresztapám? Mondott vagy 10 helyet de sehol se volt. És ha elolvastad, egy másik válaszoló is írta, hogy van ilyen. Ha ennyien mondjuk már csak nem pletyka. Na meg a fókusz a nyomozóval nem hiszem, hogy eljátszotta a szerepet.... Hát erről ennyit.
2011. máj. 27. 15:18
 14/23 anonim ***** válasza:

Tessék itt van drágám, de biztos a cikk is hazudik, mert a főiskolát végzett rendőrbarátod megmondta :)

Kiemelém ezt a részt: "felkeresték már nyomozásban elakadt rendőrök"

[link]

2011. máj. 27. 15:29
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogyha tényleg főiskolát végzett volna, és ráadásul tényleg elsők között, akkor nem mondott volna ekkora baromságot. Ugyanis ha beválik ha nem, tanítják ezt a rendőrtisztin. Mármint, hogy létezik ilyen. Ezt onnan tudom, hogy az akkor épp aktuális rendőrtisztis barátom jegyzeteit olvasgattam és benne volt.
2011. máj. 27. 15:30
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

"Hazánkban a rendőrség hivatalosan nem alkalmaz látnokokat bűncselekmények felderítéséhez. "

Nincs ilyen, a cikk többi része pedig fókuszos/aktívos humpug sztori, amin tudnak az ezo hívők fröcsögni.

És csak ismételni tudom a barátomat, nincs ilyen, nem tanultak soha semmi hasonlót, aki rendőr meg ilyenhez fordul, azt szemberöhögik. nem a (sötét)középkörben élünk.

Fogalmam sincs melyik piacon vették a képzettségüket, diplomájukat a te rendőr haverjaid...

2011. máj. 27. 15:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Oké, akkor ha ennyire nem tudsz szöveget értelmezni mindjárt bemásolom azt a mondatot ami azt írja, hogy nem alkalmazhatnak ilyet DE MÉGIS ALKALMAZZÁK. És azt is ami azt írja, hogy nem egy rendőr fordult már ahhoz a látóhoz akiről a cikk szól. Most készülök a vizsgáimra úgyhogy örülnék ha elolvasnád mégegyszer és nem kéne másolgatnom mert nincs időm. Az, hogy mit lehet és mit nem az már más dolog. Attól, hogy nem lehet még alkalmazzák, és ezt a cikk is kiejelenti.
2011. máj. 27. 15:59
 18/23 anonim ***** válasza:

én is készülök a vizsgámra, ezért én is másolok: "Nincs ilyen, a cikk többi része pedig fókuszos/aktívos humpug sztori, amin tudnak az ezo hívők fröcsögni."

Ezek urban legendek, amin lehet örvendezni, hogy úúú a rendőrök is használják, akkor mennyire jó meg igaz lehet csak!

Ha tényleg működne (amit már leírtam egyszer), akkor mindenki ezt használná, a nyomozók helyett jósok/látnokok lennének, nem lenne olyan személy akit ne találnának meg. Van egy cikk a neten, ami erről szól, ez aztán a megdönthetetlen bizonyíték.

Még hogy a rendőrök varázslókat meg boszorkányokat használjanak....

2011. máj. 27. 16:07
 19/23 anonim ***** válasza:
56%

Én viszont másolok:

"Hazánkban a rendőrség hivatalosan nem alkalmaz látnokokat bűncselekmények felderítéséhez. Ugyanakkor a testületben akadnak olyanok, akik ha elakadnak egy ügyben, látnokoktól kérnek segítséget. Csokorba gyűjtöttünk néhány csodatörténetet."

Elemi nyelvtan:

"Hazánkban a rendőrség hivatalosan nem alkalmaz látnokokat bűncselekmények felderítéséhez" => a rendőrség nem alkalmaz idiótákat.

"Ugyanakkor a testületben akadnak olyanok, akik ha elakadnak egy ügyben, látnokoktól kérnek segítséget" => van olyan rendőr akire érvényesek a rendőrviccek

"Csokorba gyűjtöttünk néhány csodatörténetet." => a sok marhaság között amit mondanak a 'látnokok', nem lehet mindig tévedni

Kedves kérdező: [link]

2011. máj. 27. 16:14
 20/23 anonim ***** válasza:
nah erre en is tudnek egy tortenetett irni ...Bekes csaban egy josno hust ker hogy adj fel csomagba mert kell a taltosoknak enni...pf tiszta egy szegyen.de egyebkent volt egy josno akinek .szavai bejottek.
2011. máj. 27. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!