Elhiszitek, bevált valakinek?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:43
igen, sok ismerősöm szakközepet végzett rendőr, de akinek elküldtem az főiskolát végzett évfolyam elsők között. és igen, ő röhögte szét az agyát, mert ilyen maximum a középkorban volt "használtaban", Sherlock Holmes is már a tudományra esküdött.
Nem tudom hány éves vagy, de szerintem a keresztapád esti meséjét hallottad kiskorodban.
Ha lennének ilyen látok, jósok, tisztánlátók, akkor nem lenne top 100-as lista se, mert mindenkit megtalálnak.
nem érzed a logikai bukfencet az egészben?
Hahóóóóó!
Engem spec az érdekelne hogy kinek van személyes tapasztalata...bejött vagy sem?Vagy azért nem hisz benne mert.....
a rendőröket kihagyhatnánk?Köszi!:)
Tessék itt van drágám, de biztos a cikk is hazudik, mert a főiskolát végzett rendőrbarátod megmondta :)
Kiemelém ezt a részt: "felkeresték már nyomozásban elakadt rendőrök"
"Hazánkban a rendőrség hivatalosan nem alkalmaz látnokokat bűncselekmények felderítéséhez. "
Nincs ilyen, a cikk többi része pedig fókuszos/aktívos humpug sztori, amin tudnak az ezo hívők fröcsögni.
És csak ismételni tudom a barátomat, nincs ilyen, nem tanultak soha semmi hasonlót, aki rendőr meg ilyenhez fordul, azt szemberöhögik. nem a (sötét)középkörben élünk.
Fogalmam sincs melyik piacon vették a képzettségüket, diplomájukat a te rendőr haverjaid...
én is készülök a vizsgámra, ezért én is másolok: "Nincs ilyen, a cikk többi része pedig fókuszos/aktívos humpug sztori, amin tudnak az ezo hívők fröcsögni."
Ezek urban legendek, amin lehet örvendezni, hogy úúú a rendőrök is használják, akkor mennyire jó meg igaz lehet csak!
Ha tényleg működne (amit már leírtam egyszer), akkor mindenki ezt használná, a nyomozók helyett jósok/látnokok lennének, nem lenne olyan személy akit ne találnának meg. Van egy cikk a neten, ami erről szól, ez aztán a megdönthetetlen bizonyíték.
Még hogy a rendőrök varázslókat meg boszorkányokat használjanak....
Én viszont másolok:
"Hazánkban a rendőrség hivatalosan nem alkalmaz látnokokat bűncselekmények felderítéséhez. Ugyanakkor a testületben akadnak olyanok, akik ha elakadnak egy ügyben, látnokoktól kérnek segítséget. Csokorba gyűjtöttünk néhány csodatörténetet."
Elemi nyelvtan:
"Hazánkban a rendőrség hivatalosan nem alkalmaz látnokokat bűncselekmények felderítéséhez" => a rendőrség nem alkalmaz idiótákat.
"Ugyanakkor a testületben akadnak olyanok, akik ha elakadnak egy ügyben, látnokoktól kérnek segítséget" => van olyan rendőr akire érvényesek a rendőrviccek
"Csokorba gyűjtöttünk néhány csodatörténetet." => a sok marhaság között amit mondanak a 'látnokok', nem lehet mindig tévedni
Kedves kérdező: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!