A számmisztika tényleg igazat mutat?
Figyelt kérdés
Én pl a tenyérjóslásban, meg kártya vetésben nem hiszek, de valahogy a születési dátumból való dolgok elemzése hihetőbbnek tűnik. Nektek volt már ami bejött?
Esetleg ért hozzá valamelyikőtök?
2011. febr. 14. 21:24
3/12 anonim válasza:
Esetleg az összes kérdésre "nem" a válasz.
5/12 anonim válasza:
Csak a madárjóslás. Na meg esetleg a kávézacc.
6/12 anonim válasza:
Én csak a székletből való jóslásban hiszek, eddig mindig bejött.
7/12 BlackSword válasza:
Én meg birkapörköltből és vörös borból tudok csak jósolni... Te fizetsz...
8/12 anonim válasza:
Szia!
Az én válaszom lehet, hogy egy kissé elfogult lesz, mert én ezzel foglalkozom. :) De számomra nagyon sokat adott önismeret szempontjából is, és nagyon sokat segít a munkámban is.
Ha lelkiismeretes, és hozzáértő ember csinálja, akkor igen, ez egy megbízható dolog.
Szép estét neked!
ParlanDo
9/12 anonim válasza:
Hát igen, elég sokat segíthet annak a munkájában aki ezzel foglakozik... Elvégre különben nem lenne munkája O.o
10/12 anonim válasza:
Utoldó! XD Felpontozás ment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!