Az inga szerint terhes vagyok, tényleg az igazat mutatja? (CSAK OLYAN ÍRJON AKI HISZ AZ INGÁZÁSBA ÉS NEM KEZD EL BUNKÓZNI)
Megkérdeztem az ingát arról, hogy terhes vagyok e, hogy a tesztem pozitív lenne, és h 8hetes terhes vagyok e. Mindre igen lett a válasz. Megkértem barátnőmet, hogy nézze meg az ő ingájával is ugyanezeket, neki is mint a 3igen lett.
Van itt olyan akinek nézték már ingával hogy terhes e, és bejött?
Nem néztem meg még ingával, hogy terhes vagyok-e, mert a kérdés nem aktuális nálunk. Viszont ezek szerint érdemes elmenned a nőgyógyászodhoz :) Vegyél egy tesztet, mert ő nem fogja az ingának elhinni a dolgot.
Boldog anyaságot! :)
Azért nem gondoltam mert múlt hónapban elvetéltem, és nem hittem volna hogy most is terhes leszek.
Fogok venni tesztet, csak nehéz elhinni:) De most hogy az inga ezt mutatta rá se merek gyújtani, ha a teszt nega majd jót röhögök magamon h h elhittem:)
FAKE... Aki a múlt hónapban elévetélt, az hogy lehetne 8 hetes terhes... Számoljatok már utána a dolgoknak...
De köszönjük Emese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!