Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Inga jóslással kapcsolatban...

Inga jóslással kapcsolatban kérdezhetnék?

Figyelt kérdés

Nekem 2 fiút mutatott jó pár éve.

Akkor már megvolt a fiam, azóta született 1 kislányom.

Szóval a másodikat nem jól mutatta,most szeretnénk még egy babát, hát mivel kettőt mutatott nem tudom majd lesz-e harmadik.

Ha mégis teherbe esek akkor meg majd azon parázok, hogy lány legyen, mert félek ha fiam lesz,nehogy történjen valami..A párom szerint hülye vagyok, ő nem hisz ezekben.De abban igen,hogy a sorsunk meg van írva...

Véleményeket kérhetek?

2010. jan. 11. 07:34
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Ostobaság ilyesmiben hinni.Van akinek véletlenül bejön,de az csak véletlen,nem pedig igaz.Ha útban lesz még egy baba,akkor sem lesz vele semmi baj.Vagy ha igen,akkor sem a jóslás miatt.Igaza van a férjednek ebben.
2010. jan. 11. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Ahogy a Te példád is mutatja, nem az inga dönti el. Remélem, csak kamu volt a kérdés, a gyerekeidet ne neveld ilyesmire.
2010. jan. 11. 07:48
 3/5 anonim válasza:
42%

Nekem is fiam van az inga szerint. És minden más jóslás (kínai és egyéb babonák) szerint is fiam van.

Egyébként kislány, 1 éves múlt.

Ne foglalkozz ezekkel a "hülyeségekkel".

2010. jan. 11. 09:10
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Az inga a saját gondolataidat fogja mutatni. Minden gondolat végigfut a testeden rezgésként, ez továbbítódik az ingára. Ilyesmiben használhatatlan.
2010. máj. 18. 00:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Inkább azon gondolkodj, hogy te akarsz-e harmadik gyereket. Az ingát meg hagyd a fenébe, csak két dologra jó:

1. Ne vállalj felelősséget a saját életedért, döntéseidért.

2. Marhaságok miatt parázz.

2010. júl. 11. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!