Szokott-e hazudni az inga? Vagy nem tudom jól használni?
Figyelt kérdés
2x is becsapott,pedig a megszokott módon szoktam használni.Vagy mégsem?2011. jan. 27. 10:26
1/8 anonim válasza:
ha olyat kérdezel, amiben érzelmileg érintett vagy, akkor azt mondja, amit "hallani" szeretnél.
2/8 A kérdező kommentje:
És hogy csináljam azt hogy ne befolyásoljam semmivel?
2011. jan. 27. 10:38
3/8 anonim válasza:
Nagyon nehéz nem befolyásolni. Az inga alapból az akaratlan apró izommozgásokra épül, máskülönben nemcsak a kezedben mozogna, hanem ha csak felakasztanád valahova, akkor is.
Tehát szerintem, ha nem tudod a használata közben kiküszöbölni a kérdezett dologgal kapcsolatos érzéseidet, gondolataidat, akkor könnyen becsaphat.
4/8 anonim válasza:
kérj meg egy másik embert, aki abban az adott kérdésben nem érintett érzelmileg, hogy ingázzon neked.
5/8 anonim válasza:
Az inga a vágyaidat mutatja.
Ha más ember kezében van, akkor az ő vágyait.
6/8 homo ludensz válasza:
A kérdésedre a választ az adja meg hogy milyen a viszony az inga és közted,mennyire szoktatok össze,mennyire észleled az inga apró mozgását is? Hazudni? Az inga nem ember csak eszköz és benned van a válasz az inga csak felhozza a tudatalattidból és láthatóvá teszi. Ha valótlant jelez akkor te magadnak próbálsz valótlant eladni. Mindenki alkalmas ingázni egy bizonyos szintig csak kellő komolysággal és végtelen szorgalommal cselekedje azt.
7/8 anonim válasza:
Elmeselek valamit. En az unokatestveremet is ki tudtam lenditeni ugy, hogy o fogta, es az o energiajaval volt feltoltve. Pedig direkt o ingazott, hogy en ne tudjam befolyasolni. Erre feltunt, hogy szamomra kedvezo valaszok jonnek ki, es akkor teszteltuk, hogy vajon en befolyasolom-e. En voltam. Ezt csak azert mondtam el, hogy lasd, en pl alkalmatlan vagyok ingazasra, mert nem csak a magamet, maset is tudom befolyasolni. Lehet, nalad is hasonlo a helyzet.
8/8 A kérdező kommentje:
Lehet de a legutóbbi kérdésemre nagyon helyesen válaszolt és be is teljesült,remélem a többire is ilyen szerencsém lesz...
Szóval azt kérdeztem tőle h teherbe eshettem-e,megmarad-e a baba?egészséges lesz-e és h mi lesz...?és h októberben szülni fogok kiváncsi vagyok,ja és állitólag fiam lesz az inga szerint ,kiváncsi vagyok...:)
2011. febr. 19. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!