Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Istvánjós súgott a borsnak?

Korzika : kérdése:

Istvánjós súgott a borsnak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 2. 21:24
 1/5 anonim válasza:

Akkora egy p*cs volt az, aki fellebbentette ezt az egészet. Na, ha tényleg fogalmad sincs arról, hogy hogyan zajlanak ezek a dolgok, beavatlak egy kicsit.

Minden bulvársajtónak elsődleges célja, hogy a lehető leghamarabb tájékoztassa a publikumot. Előre megírják a párbaj kimenetelének mindkét verzióját, majd ha vége van a párbajnak, egy kattintással publikussá teszik a cikket.

Most képzeld el, ha akkor kezdenék el írni, amikor vége van, mennyi időt - ezzel egyenes arányban - mennyi látogatót veszítenének. Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy olyan oldalra járunk szívesen, ahol a lehető leghamarabb, első kézből értesülhetünk a hírekről.

Itt valószínűleg egy kis technikai hiba történt: - mint írtam, előre meg vannak írva a cikkek, ha szükséges, apróságokat módosítanak még rajta. Valószínűleg egy kattintással hamarabb lett közzétéve, mint ahogyan azt kellett volna. Az, hogy ez szándékos volt-e vagy sem, azt csak az tudja, aki írta a cikket.

2011. febr. 2. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt súgta meg, hogy sosem mond igazat.
2011. febr. 2. 21:47
 3/5 anonim válasza:

Ki az az Istvánjós?

Egyébként szerintem szimplán már megvannak, hogy mikor ki fog kiesni a műsorból...mint általában minden ilyen műsorban..

2011. febr. 2. 22:05
 4/5 anonim válasza:

Amúgy az sem érdekelne, ha meglennének a kiesők. Ki a f@szt érdekel hogy jövő héten ki fog kiesni? Ki a f@szt érdekel, hogy ki nyeri meg? Nekem aztán nem lesz jobb se így, se úgy. Az a lényeg, hogy jót szórakozok rajtuk, körülbelül itt le is zárult a történet. Aki meg sms-t küldözget, az vesse magára. Akár csalás akár nem, én jót szórakozok esténként a sok pihentagyún.

Megrendezett vagy sem... nem igazán érdekel... ennyi erővel ne nézz filmet sem, mert az is meg van rendezve. Lehet most több ezer szívet török össze, de a terminátor csak a filmben létezett :(

2011. febr. 2. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Az igaz, viszont a Terminátornak nem az a címe, hogy Való Világ, és nem VALÓSÁGshow a műfaja.
2011. febr. 14. 08:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!