Mennyibe kerülhet a jósoltatás Frabatónál?
Frabato Franz Brandon mágus beceneve,aki elhunyt már.
Tehát nem tudom hogy akarsz nála jósoltatni....
Kérlek ne jósoltass!!!
Kamu az egész, nekem ez év 03.24,-én tünt el a fiam ,és több jóstol kérdeztem hogy vajon él-e még? A nagy jósnő aki a pax tv-ben halott látóként jósol, az etetett három hétig hogy legyek nyugodt él a fiam, jó környezetben van, de külföldre készül dolgozni. Én ezt mind komolyan vettem, és nyugtattam magamat hogy nincs semmi baj, mind addig amig elnem jött az a szörnyű nap, ami azóta is az életemet nagyban befolyásolja, az nem más mint a gyermekem halálhire, aki már ekkor háromhete halott volt. Megjegyzem még hogy több jóssal is felvettem a kapcsolatot, mind azt mondta hogy jól van fiam él. ennyit a jósokról. 1,-óra jóslás 25.000,ft,-int.Ha van kidobni való felesleged akkor hivd bármelyiket, az igazságot egysem tudja. A jósok nevét emilban megirom neked, de ide nem akarom nehogy felismerjenek.De volt olyan is köztök aki már az első alkalommal megmondta nekem hogy nevegyem 100%-nak amit ő mondani fog.emailom: uvale@freemail.hu
Nem tudom, de mielőtt elmész jósoltatni, kérlek szépen, hogy olvasd el ezt az oldalt:
A bibliai hozzászólónak felhívom a figyelmét arra hogy Ezékiel próféta könyvét olvassa át! végig.
Miután leírja hogy milyen járművel érkezett az Úr azután mágiázni tanítja Ezékiel papot.
Na meg a bibliában sokszor "átkozza" Isten is a teremtettjét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!