Tisztánlátó jós vagyok. Szeretném kipróbálni a képességeimet az internet szellemkapcsolatán keresztül is. Jó jós vagyok?
Kedves Jósnő.
Én szeretnék jósoltatni.
Érdeklődnék, hogy jól érzem e, hogy amiben voltam most kapcsoltban .. nem ő az igazi?! Hiába ismerem már régóta..és jöttünk szakaszosan össze... az intuiciom jól dolgozik? nem ő az igazi? És... kérdezném, hogy valahol a világban ott van a tökéletes párom? Várnom kell rá?
A másik kérdésem... a tanulmányaimmal kapcs.
Most van egy ,,célom,,... egy egyetem.. egy szak.... ez az életfeladatom? Jó után járok?
1. Kapok munkát? Ha igen mikor? : igen, március 2-án a legalkalmasabb az időpont
2. Hol fogok élni ezentúl? : szüleitől távol
3. Lesz pénzem nyaralásra? : lesz, az hogy nyaral-e, az nem a pénzen fog múlni
4. Fogok tudni nyelveket tanulni? : igen
5. Hány évesen fogok végre révbe érni?: 83
Jól érzi a dolgokat, a mostani nem az igazi, az igazi ott van valahol, de ne csak várjon, hanem tegyen is.
tanulmányaival is jó úton halad, a kitartó tanulás meghozza a sikerét, talán a nagy Ő-t is a tanulmányai révén ismeri meg. járjon nyitott szemmel.
hogy tegyek?:)
Akkor már ismerem őt??? Vagy majd majd fogom megismerni??
Melyik az a szám ami Ön szerint meghatározó az életemben?? a Nagy ő megtalálásában??
"Meg fog-e történni jövőre az, amit szeretnék?
(pluszban, csak hogy lássam, mennyire valósak a képességeid, leírhatod azt is, melyik két országgal kapcsolatos a kérdésem)"
Erre még mindig nem kaptam választ...
Üdv. Erre kíváncsi vagyok. Amúgy én szkeptikusnak tartom magam, de mióta kapcsolatba kerültem ún. "asztrológusokkal", azóta kétkedem...
Nos, hány éves vagyok?
A barátnőmmel eddig kétszer szakítottunk. Vajon lesz-e folytatása? Ha igen mikor, ha nem mért nem?
Jövőheti meccsek hogyan alakulnak? :D
Előző vagyok. Most, ahogy gondolkodtam, lenne még pár kérdésem.
1. Hány éves vagyok? (csak h hinni tudjak neked)
2. Hány 4esem lesz félévkor?
3. Mit fogok dolgozni, amikor kijártam az iskolát?
4. Mikor lesz legközelebb barátom?
5. Hányszor fognak megcsalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!