Tisztánlátó jós vagyok. Szeretném kipróbálni a képességeimet az internet szellemkapcsolatán keresztül is. Jó jós vagyok?
Figyelt kérdés
Írjátok le néhány kérdéseteket, melyekre a legjobb tudásom szerint igyekszek válaszolni. írjátok majd le, hogy jött be amit jósoltam2010. dec. 11. 22:34
31/134 anonim válasza:
Szia. Mit látsz a szerelmi életemmel kapcsolatban, mit kéne lépnem?
konzerv jeligére :D (csakhogy tudjam hogy nekem írtad :D)
32/134 anonim válasza:
A hétfői vizsgám sikerülni fog? (Akkor azt is tudod, hogy miből megyek vizsgázni?)
33/134 anonim válasza:
Én is kérdeznék.Mi fog történni az édesapámmal?
35/134 anonim válasza:
Jó lesz-e a töri dogám?
Most hol van a macskám?
36/134 anonim válasza:
Meg fog-e történni jövőre az, amit szeretnék?
(pluszban, csak hogy lássam, mennyire valósak a képességeid, leírhatod azt is, melyik két országgal kapcsolatos a kérdésem)
37/134 A kérdező kommentje:
Az idősebbiknek
2010. dec. 12. 00:10
38/134 A kérdező kommentje:
a nagymamád aggódik érted. szeretné, ha csak azokat vásárolnád meg, amikhez ő is hozzájárul. ne szórd a pénzt, és ne vegyél egészség károsító dolgokat, csak olyan dolgokat vegyél, amit akkor is megvennél, ha tőle kéne megvenned, más semmit se vegyél.
2010. dec. 12. 00:12
39/134 anonim válasza:
Én ismerek egy látnokot! Az aztán szuper képességekkel rendelkezik. Telefonon rákérdeztem már sok-sok dologra, és percre pontosan megtudta adni mindenre a választ.
40/134 Neménvagyokaz válasza:
Meg tudod mondani milyen a párkapcsolatom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!