Tisztánlátó jós vagyok. Szeretném kipróbálni a képességeimet az internet szellemkapcsolatán keresztül is. Jó jós vagyok?
Ne magadból indólj ki ! Én jól vagyok a Raptoid társaimmal és le is igázunk titeket. Nem kell mindíg a közhelyekre hallgatni sápadtarcú barátom, mert akkor nem látsz a tisztaságban:D. Remélem segítettem
szzzzzolottam.
En ugy erzem, hogy tul korai az, hogy masoknak segits, vagy pedig elkell dontened azt, hogy vagy egy utmutatast adsz, vagy pedig josolsz, mivel a 2 nem ugyanaz.
A masik, hogy a joslas nem megengedett egy tisztanlato szamara, mivel artalmas lehet a szemelyisegre nezve, akkor, amikor nem eleg felkeszult erre lelkileg pl.
Mit latsz az En sorsomban?
Van csaladom es dolgozom is. Az egeszsegemrol es a munkamrol szeretnelek kerdezni, hogy mit latsz?
Milyen munkakort tudnek igazabol vegezni, mi lenne az, amiben igazan megtalalnam a szamitasaimat?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:41
Erre válaszolj légyszí...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!