Tisztánlátó jós vagyok. Szeretném kipróbálni a képességeimet az internet szellemkapcsolatán keresztül is. Jó jós vagyok?
22:48,
"Ok. Akkor szeretném,ha jósolnál valamit nekem a holnapi nap várható eseményei közül,ami számodra is egyértelmű lehet.Mondjuk azért,mert majd bemondja a híradó."
A kérdező kommentje:
"a közlekedésben látok némi problémát, ami akár emberi áldozatokhoz is vezethet.
"Politikai gondokat, ellentéteket is látok a holnapi hírekben."
Köszönjük Kókler Úr, melyik nap az, amire ezek a kommersz és semmitmondóan sablonos üres megállapítások ne lennének igazak?
Akik jóslatot kérnek, járjatok nyitott szemmel, mert bármikor beköszönthet a szerencse, pozitív erőket érzek, de a gyümölcsükhöz meg kell küzdened, valaki, egy jó ismerősöd sokat gondolt rád az elmúlt időszakban, minden nap egy alma, az orvost távol tartja, ez az időszak kimondottan kedvez számodra a családdal töltött közös programokhoz!
Tessék, és mindehhez még jósnak sem kell hívom magam.
Az viszont meglepő, mennyire intenzíven lehet megvezetni a palimadarakat.
NULLÁT sem tett le az asztalra ez a csóka, mégis bekajáljátok a süket és sablonos, semmitmondó dumáit.
Ha nem lenne gerincem, simán elmennék én is ilyen jósnak, olyannak aki mindezt pénzért csinálja, mert hogy jövedelmező titeket megvezetni az egészen biztos.
Azt viszont írtad, hogy kinek mit JÓSOLSZ, magyarul ugyanúgy eteted a népet.
Egy normális válaszod nem volt, ilyeneket bárki tud.
"Járj nyitott szemmel, ez az időszak kedvező lehet párválasztásban"
Te ennél gyengébbeket írsz, ez a példa még a valamivel rátermettebb csalóktól jön.
De még ez is ugyanúgy átverés, vagy bejön vagy nem, 50-50%.
Ha nem jön be, akkor ugye biztos nem jártál kellően nyitott szemmel.
A szövegértésed meg irgalmatlanul gyatra, fel sem fogod mit ír a másik:
"Ha nem lenne gerincem, simán elmennék én is ilyen jósnak, olyannak aki mindezt pénzért csinálja, mert hogy jövedelmező titeket megvezetni az egészen biztos."
Ki mondta, hogy ezt itt a gyakorikerdesek-hu-n pénzért csinálnád?
cefet rosszul próbálsz terelni.
Tuti nem vagy jó. És nem vagy jós. És még csak nem vagy Jós-ka sem:)
Te, meg a "tisztánlátás" két teljesen más univerzumban foglaltok helyet. Ezért nem tudsz mit "tesztelgetni', legfeljebb az emberek kíváncsiságát, lelki nyomorát. Hogy nem okozol kárt??? Anyagit lehet, hogy (közvetlenül) nem, de egyéb értelmekben viszont nagyon is. Ám ezzel csak akkor lennél tisztában, ha lenne bármilyen képességed.
szia, nekem jósolhatsz, légyszi mondj valamit a férjem keresztanyjáról! Mi van/lesz vele?
Köszi
É
"teszteltetem az erőmet, tisztánlátásomat"
Egyetlen egy választ sem adtál a kérdéseinkre, amivel tényleg tesztelhetnéd magadat...
Egy normálisan dolgozó tisztán látó (mert van ilyen!) /egyébként így írják és nem egybe, mint te/ azonnal válaszol a neki feltett kérdésekre, és nem várakoztat hetekig senkit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!