Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Tisztánlátó jós vagyok....

Tisztánlátó jós vagyok. Szeretném kipróbálni a képességeimet az internet szellemkapcsolatán keresztül is. Jó jós vagyok?

Figyelt kérdés
Írjátok le néhány kérdéseteket, melyekre a legjobb tudásom szerint igyekszek válaszolni. írjátok majd le, hogy jött be amit jósoltam
2010. dec. 11. 22:34
 101/134 anonim ***** válasza:

22:48,

"Ok. Akkor szeretném,ha jósolnál valamit nekem a holnapi nap várható eseményei közül,ami számodra is egyértelmű lehet.Mondjuk azért,mert majd bemondja a híradó."

A kérdező kommentje:

"a közlekedésben látok némi problémát, ami akár emberi áldozatokhoz is vezethet.

"Politikai gondokat, ellentéteket is látok a holnapi hírekben."

Köszönjük Kókler Úr, melyik nap az, amire ezek a kommersz és semmitmondóan sablonos üres megállapítások ne lennének igazak?

Akik jóslatot kérnek, járjatok nyitott szemmel, mert bármikor beköszönthet a szerencse, pozitív erőket érzek, de a gyümölcsükhöz meg kell küzdened, valaki, egy jó ismerősöd sokat gondolt rád az elmúlt időszakban, minden nap egy alma, az orvost távol tartja, ez az időszak kimondottan kedvez számodra a családdal töltött közös programokhoz!

Tessék, és mindehhez még jósnak sem kell hívom magam.

Az viszont meglepő, mennyire intenzíven lehet megvezetni a palimadarakat.

NULLÁT sem tett le az asztalra ez a csóka, mégis bekajáljátok a süket és sablonos, semmitmondó dumáit.

Ha nem lenne gerincem, simán elmennék én is ilyen jósnak, olyannak aki mindezt pénzért csinálja, mert hogy jövedelmező titeket megvezetni az egészen biztos.

2010. dec. 25. 21:07
 102/134 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kókler úr, és pénzt nem kérek sosem jóslásért. azt sem írtam, hogy biztos, hogy bejönnek a jóslások, mivel csak teszteltetem az erőmet, tisztánlátásomat
2010. dec. 25. 21:52
 103/134 anonim ***** válasza:

Azt viszont írtad, hogy kinek mit JÓSOLSZ, magyarul ugyanúgy eteted a népet.

Egy normális válaszod nem volt, ilyeneket bárki tud.

"Járj nyitott szemmel, ez az időszak kedvező lehet párválasztásban"

Te ennél gyengébbeket írsz, ez a példa még a valamivel rátermettebb csalóktól jön.

De még ez is ugyanúgy átverés, vagy bejön vagy nem, 50-50%.

Ha nem jön be, akkor ugye biztos nem jártál kellően nyitott szemmel.

2010. dec. 25. 22:20
 104/134 anonim ***** válasza:

A szövegértésed meg irgalmatlanul gyatra, fel sem fogod mit ír a másik:

"Ha nem lenne gerincem, simán elmennék én is ilyen jósnak, olyannak aki mindezt pénzért csinálja, mert hogy jövedelmező titeket megvezetni az egészen biztos."

Ki mondta, hogy ezt itt a gyakorikerdesek-hu-n pénzért csinálnád?

cefet rosszul próbálsz terelni.

2010. dec. 25. 22:22
 105/134 A kérdező kommentje:
mivel nem pénzért csinálom, nem írtam olyat, hogy tuti jó vagyok, így nem okozok kárt senkinek sem,
2010. dec. 26. 02:40
 106/134 anonim ***** válasza:
100%

Tuti nem vagy jó. És nem vagy jós. És még csak nem vagy Jós-ka sem:)

Te, meg a "tisztánlátás" két teljesen más univerzumban foglaltok helyet. Ezért nem tudsz mit "tesztelgetni', legfeljebb az emberek kíváncsiságát, lelki nyomorát. Hogy nem okozol kárt??? Anyagit lehet, hogy (közvetlenül) nem, de egyéb értelmekben viszont nagyon is. Ám ezzel csak akkor lennél tisztában, ha lenne bármilyen képességed.

2010. dec. 26. 10:41
 107/134 A kérdező kommentje:
milyen kárt okoztam? mondjál már pár példát?
2010. dec. 26. 14:37
 108/134 A kérdező kommentje:
bocs: mondj pár példát!
2010. dec. 26. 14:37
 109/134 anonim válasza:
60%

szia, nekem jósolhatsz, légyszi mondj valamit a férjem keresztanyjáról! Mi van/lesz vele?

Köszi

É

2010. dec. 26. 19:22
 110/134 anonim ***** válasza:

"teszteltetem az erőmet, tisztánlátásomat"

Egyetlen egy választ sem adtál a kérdéseinkre, amivel tényleg tesztelhetnéd magadat...

Egy normálisan dolgozó tisztán látó (mert van ilyen!) /egyébként így írják és nem egybe, mint te/ azonnal válaszol a neki feltett kérdésekre, és nem várakoztat hetekig senkit sem.

2010. dec. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!