Tisztánlátó jós vagyok. Szeretném kipróbálni a képességeimet az internet szellemkapcsolatán keresztül is. Jó jós vagyok?
Csak az a baj, hogy hiába kérdezünk tőle, eltűnt, mint szürke szamár a ködben...
Már rég válaszolhatott volna mindenkinek. Csak éppen nem tud, mert nem ért a tisztán látáshoz.
Nekem hosszú ideje tartó szerencsétlenkedésem van szerelem terén... Már kb 4 éve bele vagyok esve egy srácba de ránézni sem merek, mert nincs önbizalmam...
Van esélye, hogy valaha megváltozik ez a helyzet? Azt meg tudod mondani, hogy mit kell tennem azért, hogy ez megváltozzon?
Igen, tényleg eltűnt, de ha erre a kérdésre ködösítés nélkül válaszol, le a kalappal előtte!
Össze fogok jönni a nekem tetsző sráccal? Ha igen, mikor? Ha nem, miért nem?
Jelige: csoki :)
Tegnap 17:40 vagyok.
Tudom, hogy lehet, hogy csalás az egész, de engem akkor érdekel, mit mond. És kár, hogy eltűnt.
Na idefigyelj... :D
Rajtamk tesztelheted magad, de tényleg... :D
Szal van egy csaj akit az egyházban ismertem meg, szerinted lessz belölle szerelem?! (tényleg komoly)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!