Tisztánlátó jós vagyok. Szeretném kipróbálni a képességeimet az internet szellemkapcsolatán keresztül is. Jó jós vagyok?
Naaaaaa:( Azt igérted válaszolsz ! Én vagyok nicemoments és az érdekelne. Melyik a legjobb vibrátor amivel elmegyek ? És miért vagyok kielégíthetetlen ? nagyon örülnék neki ! :) ha válaszolnál,Köszi. :).
mailem : nicaemoments@postafiok.hu
vagy marhacsorda@postafiok.hu
mailem : nicaemoments@postafiok.hu
Egy tisztanlato nem fog josolni, nem fog dicsekedni, de probalkozni sem, mivel tudatosan cselekszik!
Azon dolgozik, hogy miben tudja segiteni az embertarsait, es nem fog jatszani ezzel, mivel nem teheti.
Szeresd az embertarsaidat es tiszteld, s ne tedd nevetsegesse onmagad a tudatlansagoddal. Fejleszd a belso erzekeidet, s igy haladni is fogsz.
Légy szíves arra adjál választ, hogy milyen jelenleg az egészségi állapotom, (nincsen valami kialakulóban levő "rejtett" betegségem, amiről még most nem tudok), valamint azt is nézd meg nekem, hogy várhatóan mikor jön el életembe a szerelem, és milyen férfi személyében, és hol fogom megismerni, valamint kb. mikor kapok olyan munkát, amit örömmel végzek és ez a munka hol lesz, a lakókörnyezetembe vagy távolabb?
Előre is köszönöm: Ildi
Kedves Ildi (ha így hívnak egyáltalán, de egyébként mindegy)!
Én a következőt tudom neked mondani: jelenleg elég jó az egészséged és ez így is maradhat, ha vigyázol magadra, egészségesen táplálkozol és eleget mozogsz. A nagy szerelem készülőben van, reád vár egy jóképű, intelligens, jómódú, melegszívű férfiú személyében. Egy olyan helyen ismerkedtek majd meg, amire most nem is számítasz. Az eljövendő munkád olyan lesz, amit teljesen önállóan, a magad kedvére végezhetsz, kreatív tevékenység. Ennek végzéséhez nem kell utazgatnod.
Ezeket tudom neked mondani, de ha a Jós-ka nem ért velem egyet, majd megjósolja neked mindennek az ellenkezőjét.
És akkor melyiket fogod elhinni?
Szia!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy 2011-ben teherbe fogok-e esni. Én 22 éves vagyok, a párom 28, 3 és fél éve vagyunk együtt. Ez év áprilisa óta próbálkozunk, de eddig még nem sikerült. Most kezdtük a kivizsgálásokat.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!