Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Állítólag 2012-ben kihalunk,...

Állítólag 2012-ben kihalunk, ti mit csináltok addig?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 18:05
 61/95 anonim ***** válasza:
Előző válaszolónak: engem csak egy valami fogott meg a válaszodban, és ebben kénytelen vagyok egyet érteni: basszus, mire mennek a sok pénzzel az embereket segítő árusok, ha úgy is jön a világ vége? És mire mennek a kütyükkel az emberek?
2010. dec. 9. 15:19
 62/95 anonim válasza:

Azt kell, hogy mondjam hogy világvége sosem lesz, mert attól hogyaz emberek kipusztulnak attól még a világ megmarad. Hogy mit csinálok addig :("Mi az élet értelme a szex a szex a szex" Delta) Most szakközép iskolába járok, hát nem tudom mi lesz majd akkor, kiváncsian várom, ha meg télleg megtörténik::::hhh Így jártam

15/f

2010. dec. 9. 16:13
 63/95 anonim ***** válasza:
Aha, téll a Holdról izgi lenne eltekintve attól a két kis apróságtól, hogy 1. Nincs konnektor, szal megintcsak nemtududunk fészelni. 2. Nincs levegő. xD
2010. dec. 9. 16:28
 64/95 anonim ***** válasza:

Ki le nem sz@rja a fészedet?:)

A kilátás a lényeg :)

2010. dec. 9. 16:33
 65/95 anonim ***** válasza:

XD Jó, nem is az én fészemről van szó, hanem arórl, hogy folyamatosan postoljuk, mi süllyed el, mi robban fel. Vannak oylan kockák akik így értesülnek majd arról h miisvan.

Am meg neszójjábe én vagyok a buli egyik fő szervezője. Én és a kérdező, meg mégvalaki (bocsi a mégvalakinek elfelejtettem a nevét xD) ötlöttük ki a bulit :D

2010. dec. 9. 16:46
 66/95 anonim ***** válasza:

Épp, hogy te vagy itt a kocka, aki a netre írna ki mindent még világvégekor is :)

Én majd egy szép kis csendes dombon fogok zenéthallgatni és várni :)

2010. dec. 9. 17:04
 67/95 anonim ***** válasza:
Aha, kocka vagyok :D Am oké, tőlem :D
2010. dec. 9. 17:30
 68/95 anonim válasza:

De figysz! Kell vinni popcornt, olyan előrekészítettet, mert nincs konektor, ahova a mikrót bedugnánk! xD

Ja meg am, mit fészelnél már? Hogy : Óóóó nézd ott repül felém egy kisbolygó! De nézd, elszaladtam előle...igaz az egész világnak vége lett...

akkor már ki komizna rá vissza???o.O

a Sütis xD

2010. dec. 9. 18:41
 69/95 anonim válasza:

Jajjj meg(a popcorn mellé) oxigén palackokat tucatnyit! :DDD

Nehogy már fulladozzunk...

2010. dec. 9. 18:44
 70/95 anonim ***** válasza:
Imádom a halált!D
2010. dec. 9. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!