Állítólag 2012-ben kihalunk, ti mit csináltok addig?
Azt kell, hogy mondjam hogy világvége sosem lesz, mert attól hogyaz emberek kipusztulnak attól még a világ megmarad. Hogy mit csinálok addig :("Mi az élet értelme a szex a szex a szex" Delta) Most szakközép iskolába járok, hát nem tudom mi lesz majd akkor, kiváncsian várom, ha meg télleg megtörténik::::hhh Így jártam
15/f
Ki le nem sz@rja a fészedet?:)
A kilátás a lényeg :)
XD Jó, nem is az én fészemről van szó, hanem arórl, hogy folyamatosan postoljuk, mi süllyed el, mi robban fel. Vannak oylan kockák akik így értesülnek majd arról h miisvan.
Am meg neszójjábe én vagyok a buli egyik fő szervezője. Én és a kérdező, meg mégvalaki (bocsi a mégvalakinek elfelejtettem a nevét xD) ötlöttük ki a bulit :D
Épp, hogy te vagy itt a kocka, aki a netre írna ki mindent még világvégekor is :)
Én majd egy szép kis csendes dombon fogok zenéthallgatni és várni :)
De figysz! Kell vinni popcornt, olyan előrekészítettet, mert nincs konektor, ahova a mikrót bedugnánk! xD
Ja meg am, mit fészelnél már? Hogy : Óóóó nézd ott repül felém egy kisbolygó! De nézd, elszaladtam előle...igaz az egész világnak vége lett...
akkor már ki komizna rá vissza???o.O
a Sütis xD
Jajjj meg(a popcorn mellé) oxigén palackokat tucatnyit! :DDD
Nehogy már fulladozzunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!