Állítólag 2012-ben kihalunk, ti mit csináltok addig?
Ha 2012 decemberében földrengés lesz vagy valami, akkor tényleg azt fogom hinni hogy világvége lesz, és megfogom ölni a legutáltabb tanáromat. De előtte megerőszakolom az exemet.
14/l
A Vatikáni-Latin kódex a világegyetem nagy ciklusairól így számol be:
Első Nap 4008 évig tartott, özönvíz vetett neki véget, az emberek halakká változtak.
Második Nap: 4010 évig tartott, ez az "Aranykor" melyet a Szélkígyó pusztított el, az emberek majmokká változtak.
Harmadik Nap: 4081 évig tartott, az égből aláhulló tűzueső és a kiömlő láva pusztította el, az emberek madarakká változtak.
Negyedik Nap: 5026 évig tartott, véreső és tűzözön vetett véget neki, az emberek éhen haltak.
Ötödik Nap: melyben mi élünk. 2012. december 21-én egy földrengés vet neki véget.
Forrás: Kéri András - Indiánok világa - Az azték naptár és Az Antillák népe
(Sok mostanában a földrengés.)
Amúgy nem csinálok semmi mást, mint eddig. Majd ráérek akkor morogni, ha itt a vég.
Végignyalom az összes lány száját, aki szembe jön az utcán. ^^
16/L
Mennék én is a partyra, ha lehet...
Még kigondolom mit vigyek, de a kávé biztos másnap reggelre, hátha lefújják a világvégét... xD
Hogy honnan látszik legjobban a világvége?
Én a Balatont javaslom. Imádom a Balatont, a szívem csücske, ott akarok meghalni. Remélem, megfelel Világvége Afterparty helyszínnek :)
(a melegszendvicses-házi baileys-es)
A Balaton szerintem is tökéletes lenne helyszínnek...
Amúgy nem válaszoltam az előbb, hogy mit csinálok addig. Folytatom az egyetemet, és készülök a partyra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!