Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Állítólag 2012-ben kihalunk,...

Állítólag 2012-ben kihalunk, ti mit csináltok addig?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 18:05
 31/95 A kérdező kommentje:
Nagyon tuti név szerintem is, már csak azt kéne eldönteni hol tartsuk. Honnan látszik legjobban a világvége?
2010. dec. 5. 19:10
 32/95 anonim ***** válasza:
100%

Ha 2012 decemberében földrengés lesz vagy valami, akkor tényleg azt fogom hinni hogy világvége lesz, és megfogom ölni a legutáltabb tanáromat. De előtte megerőszakolom az exemet.

14/l

2010. dec. 5. 19:10
 33/95 anonim ***** válasza:

A Vatikáni-Latin kódex a világegyetem nagy ciklusairól így számol be:

Első Nap 4008 évig tartott, özönvíz vetett neki véget, az emberek halakká változtak.

Második Nap: 4010 évig tartott, ez az "Aranykor" melyet a Szélkígyó pusztított el, az emberek majmokká változtak.

Harmadik Nap: 4081 évig tartott, az égből aláhulló tűzueső és a kiömlő láva pusztította el, az emberek madarakká változtak.

Negyedik Nap: 5026 évig tartott, véreső és tűzözön vetett véget neki, az emberek éhen haltak.

Ötödik Nap: melyben mi élünk. 2012. december 21-én egy földrengés vet neki véget.

Forrás: Kéri András - Indiánok világa - Az azték naptár és Az Antillák népe

(Sok mostanában a földrengés.)

Amúgy nem csinálok semmi mást, mint eddig. Majd ráérek akkor morogni, ha itt a vég.

2010. dec. 5. 19:34
 34/95 A kérdező kommentje:
Földrengés jobb mint a tűz, meg a véreső
2010. dec. 5. 19:40
 35/95 anonim ***** válasza:

Végignyalom az összes lány száját, aki szembe jön az utcán. ^^

16/L

2010. dec. 5. 20:31
 36/95 Fényhordozó ***** válasza:

Mennék én is a partyra, ha lehet...

Még kigondolom mit vigyek, de a kávé biztos másnap reggelre, hátha lefújják a világvégét... xD

2010. dec. 5. 20:53
 37/95 anonim ***** válasza:

Hogy honnan látszik legjobban a világvége?

Én a Balatont javaslom. Imádom a Balatont, a szívem csücske, ott akarok meghalni. Remélem, megfelel Világvége Afterparty helyszínnek :)

(a melegszendvicses-házi baileys-es)

2010. dec. 5. 20:55
 38/95 anonim ***** válasza:
A pálinkás hölgy volnék... Balaton teljesen jó, közel van, szívesen vendégül látok mindenkit, egy afterpartyra utána otthon, ha még sem lenne belőle semmi. :D
2010. dec. 5. 21:10
 39/95 Fényhordozó ***** válasza:

A Balaton szerintem is tökéletes lenne helyszínnek...

Amúgy nem válaszoltam az előbb, hogy mit csinálok addig. Folytatom az egyetemet, és készülök a partyra...

2010. dec. 5. 21:21
 40/95 anonim ***** válasza:
Önképzés. felkészítem magam, hogy képes legyek vezető tisztséget betölteni az Ellenállásban.
2010. dec. 5. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!