Állítólag 2012-ben kihalunk, ti mit csináltok addig?
1. Nem halunk ki csak apokalipszis lesz xD
2. Addig? Hm... Bulizok, pizzát zabálok, netezek, suliba járok, angol nyelvvizsgát próbálok tenni, remélem addig pasim is lesz xD
13/L
Elmondanám, hogy nem halunk ki. Nagy tévedés amit a Maya naptárral kapcsolatban hisznek az emberek. Nem a világvégét jósolják, szimplán csak addig tart az időszámításuk, ahonnan aztán új idő kezdődik, ez pedig nem feltétlenül jár az emberiség kihalásával.
Egyébként meg 2012ig ugyanazt csinálom, mint eddig!
Nem halunk ki, hanem világ vége lesz, ami nem ugyanaz (tényleg nem).
Ugyanakkor pedig baromi régen, hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy a tudósok rosszul számították át a maja naptárat a mi időszámításunkba, nem 2012, hanem jóval későbbi a jelzett dátum. Harmadszor pedig ahogy az előttem szóló is írja: ez csak a maják időszámításának vége.
Mindössze három kardinális pont van tehát, amin elbukik a kérdés.
Gratula :)
Én voltam az angoltanulós.
Yes. Because it won't be, i can talk in english :D And if it will be, i can talk to english people too (2012 will be an interesting year :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!