Mit csináltok 2012, . Dec 21én? XD
Figyelt kérdés
Mármint bámuljátok az órát,buliztok,szerelmet vallotok vagy normál december 21e lesz?
Nem hiszek a világvégében,csak kíváncsi vagyok :)
2011. aug. 18. 11:33
1/25 bennus válasza:
Nem lenne rossz ha vége lenne a világnak( nem vagyok EMOS -.- xD)én nem tom mit fogok csinálni...szerintem ülök a facebook elött xD
2/25 anonim válasza:
Szia! :)
Karácsonyi ajándékokat fogok csomagolni és mivel előtte pár nappal van a szülinapom, pihenni is. Forró csoki szürcsölés, film nézés, olvasás, nevetgélés.. szóval igen egy szokásos december 21. lesz. :)
4/25 A kérdező kommentje:
2.: boldog szülinapot előre is :)
2011. aug. 18. 11:50
5/25 anonim válasza:
A fénylánc részeként valószínűleg valamely hegy tetején fogunk üldögélni, tábortűz körül. December 21-én születik újjá a Fény, ekkortól hosszabbodnak majd újra a nappalok.
Azt még nem tudom, hogy pontosan hol leszünk, ahogy az Élet hozza :)
6/25 anonim válasza:
Nálunk nem lesz világvége, Magyarország kb 50 évvel le van maradva mindentől, úgyhogy nyugi.
7/25 anonim válasza:
Valószínűleg karácsonyi ajándékokat fogok vásárolni, vagy csomagolni. Bevásárolok a karácsonyi vacsorához. :)
8/25 anonim válasza:
Ha minden jól alakul, akkor a párommal fogok sétálni, forralt borozni, stb..
9/25 skarma válasza:
Indiában vagy otthon akarok majd lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!