Ne haragudjatok, nagyon elhúzódott a biosztanulás :S
Szerintem menjünk egy olyan domb tetejére amin semmi nincs, tuti h ősmasszívum (vagyis nehezen mozdul el) és nem dőlhet ránk semmi, ugyanakkor sokmindent látunk :D
Am az jön aki akar, a belépő valami pia (nem alkoholt értek azalatt, bár akkor már mindegy lesz .. xD ) és valami kaja, popcorn (Valaki hozzon hordozható mikrót!)...
Télleg ki hozzon TV-t? Mert nézni kéne jóü kis összevágásban h máshol mi zajlik xD
2010. dec. 7. 16:02
52/95 Fényhordozó válasza:
Ősmasszívum? Franciaország...
Ott van egy jó nagy kiterjedésű, ami hegyvidék.
Magyarországon nincs...
2010. dec. 7. 20:24
53/95 anonim válasza:
Hohóóóó! xD a parira énis kérek meghívót! Am afterparti nem lehet, mert az a parti, vagy esemény utáni parti, a világvége után meg sztem már nehezen fogunk pizzát zabálni! xD
De én viszek sütit!!! ^^
Valaki hozzon majd valami italt is! :D
Na erről ennyit a parti megbeszélve. Addig meg...
Készítem a sütiket legfejjebb! :P
2010. dec. 7. 21:35
54/95 anonim válasza:
Ujra a sütis volnék...
Am az egyik apostol is csak 16. Benedek pápáig jósolta meg a pápákat és azt mondta, hogy csak 2012-ig fog pápáskodni...
Annyira sokmindent támasztja aláááá :S
Ahh...inkább a partira kéne gondolni és a többivel meg nemgoflalkozni...azzal se, hogy miért van buli. xD
2010. dec. 7. 21:39
55/95 anonim válasza:
Ja és tartsuk a Marson, onnan mindent látni!!! Nem is kell összevágás! :D Olyan 3D mozi jellegű lesz.
2010. dec. 7. 21:43
56/95 anonim válasza:
Oké, akkor te hozol sütit :D
És rendben, legyen Franciaországban xD
Ne a Marson, ott nincs konnektor és így nem tudjuk folyamatosan postolni az eseményeket fészen :D
2010. dec. 8. 15:54
57/95 Fényhordozó válasza:
A Mars nem jó, mert messze van. Ha látni akarjuk biztonságosan, a Holdnál messzebb nem mehetünk... :D
2010. dec. 8. 21:14
58/95 anonim válasza:
olvassátok el Helibert Illig: Kitalált Középkor című könyvét. Rávilágít arra, hogy a történelmet és az ídőszámítást úgy manipulálják utólag ahogy akarják. és az egyszeri halandók elhiszik sajnos.
2010. dec. 9. 08:06
59/95 anonim válasza:
Elmegyek mindenkihez, aki valaha bántott is engem és jól agyonverem.
2010. dec. 9. 10:59
60/95 anonim válasza:
Nem halunk ki 2012-ben... ezt az egész dolgot arra építik, hogy megint pánikot keltsenek a sok hülye emberben, akik a "túlélés" érdekében hajlandóak mindenféle baromságra. Olvastam, hogy vannak olyan boltok, amik direkt a 2012-es világvégére készülnek, olyan eszközöket árusítanak persze méregdrágán, amivel majd életben lehet maradni...tegyétek fel a kérdést magatoknak, hogy mi értelme lenne ezeknek az embereknek jól meggazdagodni ebből a bizniszből, ha úgy is jön a világvége? Mert akkor mindegy milyen kütyüd van otthon, ha meg kő dögleni, akkor meg kő dögleni. Mocskosul megszedi magát mindenki, hatalmas költségvetésű filmek készülnek az adott témában, az emberek meg pánikolnak. Anno 2000-re is azt mondták, hogy akkor lesz a világvége, felrobban a Föld és így tovább, ebből se lett semmi. :) Persze zajlanak olyan folyamatok a Földön aminek rossz vége lesz, de az nem most fog bekövetkezni, és főként nem egyszerre minden, 2 éven belül... ezek évszázadok óta tartó folyamatok, és még el is tartanak egy darabig, mire valóban katasztrófális lesz a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!