Valaki magyarázza már meg nekem, hogyan lehet a számokból jósolni?
Főleg születési dátum alapján, hogy a bánatba lehet megjósolni egy jövőbeli eseményt?
A számok tudtommal csak számok, mennyiséget jelölnek.Az ember találta ki, hogy feljegyezze valahogy dolgainak mennyiségét.
Dátum, évszám esetén pedig Krisztus születésétől kezdve eltelt időt jelzi.
Nem értem mire alapozzák egyesek , hogy születési dátumból vagy akármilyen számból jósolni lehet olyan dolgokat, mint halál,gyermek születés,szakítás,házasság stb...
Az rendben van, hogy semmi sem véletlen,meg mindenki hisz valamiben.
Csak más dolog egy történelmi eseménynél az előzményekből következtetni , hogy az eseménynek ekkor kellett bekövetkezni
vagy
a számok szerint ekkor kell bekövetkezni.
Az egyik a józan észen,ok-okazaton alapul és abban hisznek, a másik pedig nevetséges...
Mint mondottam volt, a számmisztika nem jósol meg eseményeket.
Az előbbi válaszomat annyiban pontosítanám, hogy tulajdonságokat mutat meg, amibe beleértendő a jellem, gondolkodásmód, karizma, stb...
Végül csak számot kapnak, amikhez tulajdonságok tartoznak...
Szia!
Úgy van, ahogy Fényhordozó írja. Ez nem jóslási technika; hanem - mint ahogy az asztrológia is - egy képlet, amit a születési dátumod alapján föl lehet írni, és ki lehet olvasni belőle alapvető jellemvonásokat, karaktereket, tendenciákat, viszonyulásokat.
Ezt is ember találta ki; mégpedig egy Pithagorasz nevű, réges-rég élt bácsi. Aki amikor már mindent tudott arról, hogy hogy lehet a számokat a dolgok megszámolására használni, elkezdett rájönni, hogy ezek bizony másra is jók. És nagyon sok érdekes dolgot lehet kiolvasni belőlük.
A hitetlenek számára pedig az a jó hírem, hogy ebben nem kell hinni. A számok vannak annyira racionálisak, hogy akkor is teszik a dolgukat, ha valaki nem hisz bennük. :)
Szép napot neked!
ParlanDo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!