Gyorsan, gyorsan valaki magyarázza meg. El mondanátok mit jelent az álom?
Hát az iskolában játszódik az eleje jó mert én meg a barátom vagyunk benne de a végénél nem . Az a szitu : A portán fotelek vannak és az Angi le ült az egyikre és az nagyon rugózott. Mikor elment láttam ott egy kesztyűt, azt hittem az övé és utána akartam vinni. Megfogtam a kesztyűt és vastag volt meg akartam nézni mi van benne. Fel emeltem a huzatot és egy női holt test volt bele nyomkodva. Annak a kezén a kesztyű levettem a táskám és a tesi cuccom és elkezdtem futni. Láttam a szerelmemet a folyosón kézen fogtam és futott velem és menet közbe a 2. visszaadták a táskám meg a tesi zsákom és az infó teremig rohantunk ott elmondtam a szerelmemnek mi történt ő megölelt, és lenyugodtam.
Lementem vele megnézni van e még holtest és volt minden székbe. Bárki megölhette őket ezért az iskola bírósághoz fordultunk. Én a barátnőm a szerelmem és a haverja volt ott meg a bíróság . Elmentünk a gyártókhoz de semmi ott nem voltak holt testek. A szerelmem megölelt és azt mondta "nem tudom mi lehetett de megoldjuk, nyugodj meg !"
Majd felkeltem mert megijedtem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!