Valaki léegyenszíves magyarázza el h mi is az a bevonzás (és h kell csinálni? )?
Szia!
Nagyon hosszú lenne elmagyarázni.
Itt meg tudod nézni a filmet. Legkevesebb idő alatt így jutsz a legtöbb infóhoz.
Online filmeknél.
Ha tovább érdeklődnél, ezek a könyvek nagyon jók (fejből írom, bocs ha elírnék nevet)
Michael Loisier: Így működtesd a vonzás törvényét
Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik
meg ugye a film könyves verziója: Rhonda Byrne: A Titok
Én újra olvasom ezeket, mert elhanyagoltam ezt a vonzós dolgot, és szakított velem a párom.
Most talpra szeretnél állni.
Én is így tudom, a "nem" szó nem hallatszik odaátra.
Bevonzani, annyit jelent, hogy a tudatodba beültetni, rágondolni, hogy úgy lesz, stb. Pl. régi megfigyelés, hogy ha a kismama és "kispapa" fiút várnak, szóval, hogy az újszülött majd fiú legyen, gyakran előfordul, hogy ha lány lesz is, de amolyan fiús tipus. Ez elég veszélyes dolog. Meg az egész bevonzás nekem nem tetszik. Mert bevonzunk valamit, aztán kiderül, hogy nem jó, és akkor mondhatjuk, hogy " ja, de nem pont így képzeltem". Én jobban szeretem ráhagyni Istenre, vagy az Univerzumra, vagy ahogy nevezed, csak bízni kell benne, Ő elrendezi.
Szerintem csak próbálj meg pozitív lenni mindenben és ne olvasd el a Titok könyvet, mert az egy hülyeség, meg drága is! Nem szólva ahhoz, hogy rendesen tudjad "működtetni" a "vonzást" több könyvet kéne megvenned és elolvasnod.
Inkább próbáld meg racionalizálni az életed, próbálj meg pozitív lenni, azaz félig tele poharat láss és ne félig üreset, értékeld a barátaidat, a családodat és ne stresszelj! Minden agyban dől el! ezt nem a "vonzásra" értem, hanem a pszichológiára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!